Прогноза: Х // Коефициент: 3,00 // Турнир: Италия - Серия С - Група С // Анализ: И двата отбора са в плейоф зоната с разлика 1 точка в полза на Виртус Франкавила. В по добра моментна форма е гостуващия тим с допусната 1 загуба в последните си 5 мача и със спечелени 8 точки. Монополи е с 3 равенства и 2 загуби от 5 двубоя и без вкаран гол на съперниците си..!!! Все пак Монополи е само с 2 загуби от 14 домакинства, но от вкараните им 30 гола, само 10 са у дома. Виртус Франкавила не правят много ремита и бележат малко голове в гостуванията си. Прогноза: От многото срещи в долните Италиански нива футбол се спрях на този двубой основно заради яловата атака в последните срещи на Монополи и моментната форма на Виртус Франкавила ,както и липса в състава им в атакуващ план. С оглед местата им във временното класиране и моментните затруднения и на двата тима смятам, че тук може да се потърси равенството на добър коефициент....3,00.... 😎
Много смислена прогноза.Хареса ми,като аргументи,но точно този мач според мен е всичко друго,но не и Х.Бих го играл 1 или 2,ЛитиУспех.
Дядо ,благодаря за одобрението ти на моята прогноза..!! Иначе Станислав -Литбарски е в Ниш почти всяка събота и неделя и би трябвало да го знаеш. Иначе аз съм Иван Станиславов с никнейм в Топзалози - Nikola Berti и Админа може да го потвърди. Все пак може да ми викаш и Лити....нямам нищо напротив....въпреки,че съм по добър от него.... 😎
бе за мен си Малкия Лити.Поздравления за излязлата ти прогноза,но най-вече за това,че си наясно кои са най-важните опорни точки за Х в мачовете.Също и за това,че си разбрал,че Х-а в много случаи е най вероятния знак за ужас на всички,които имат ментални бариери в залозите.Най за ожалване са тези които нямат топченца да залагат на Х и на Под голове.Успех и Живели