Монако - Страсбург ...
 
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Монако - Страсбург (19.01, 21:00)

 

Krasimir1981
(@krasimir1981)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 4 години
Статии: 371
Автор на темата  

Прогноза: 2

Коефициент: 3,90

Първенство: Франция, Лига 1

Анализ: Монако в момента заемат 19-то място в класирането.Достатъчно е само да видим списъка с контузените играчи и всичко ни се разяснява.Невъзможно е да постигнеш резултати когато 11 от основните футболисти са в лазарета.Така или иначе на Анри му се налага да се справя по някакъв начин с това което разполага.Успяха да привлекат Фабрегас и Налдо,но и на двамата ще им трябва известно време за адаптация.След толкова кадрови проблеми и неуспехи "молигарсите"оставиха атакуващия футбол който практикуваха и заиграха дефанзивно,след което успяха да запишат равенство с Марсилия и Ница.

Страсбург провеждат страхотен сезон.През сезон 2015/2016 отборът се подвизаваше в третия ешалон на Франция,а в момента заемат 7-то място в елита.Също така не трябва да забравяме,че Страсбург са били шампиони през 79 година.Затова това завръщане може да се каже,че не е случайност а по скоро завръщане към традициите.

Прогноза:Според мен днес Монако ще предаде инициативата на Страсбург и ще разчита на контра атаки.Според мен Страсбург няма да загубят този мач.Реално е хубаво да се играе ( х2) на коеф. (1,8), но за целите на играта избирам победа за Страсбург.

Публикацията бе редактирана преди 4 години от TZ

Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози