Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от сайта на BET365
Прогноза: 1
Коефициент:3,00
Анализ:Франция,Лига 1,
Днес ще бъда кратък и няма да обяснявам за представянето на отборите през миналия сезон.В днешния двубой за Монако няма да играят Фалкао,Головин,Кейта,което със сигурност се отрази на повишаването на коефициента за Монако.(от което мисля да се възсползвам)Лион излиза без кадрови проблеми в този двубой.Но едва ли младежите на "лъвовете" успяха да се адаптират толкова бързо.Това го показват и резултатите в предсезонната подготовка.Отборът се раздели с голяма част от основните футболисти от миналия сезон.
Въпреки кадровите проблеми на Монако,отборът притежава доста класни изпълнители който са готови да играят за победа.Също така прави впечатление,че в последните четири двубоя,Монако е без допуснат гол.Реалния ми залог е АХ 1 0.0 на коефициент 2,20,но тук в играта ще рискувам с чиста единица.Успех!
За Фалкао и Головин от къде ти е информацията ? И двамата взеха участие в последната контрола със Сампдория, даже Фалкао вкарва за 1:0. Погледнах и последните мачове от миналия сезон да не би картони да са причината - не е. Не съм се ровил във френските спортни сайтове за евентуални контузии.
Иначе към групата с отсъстващи на Монако прибавяме Джибрил Сидибе десен титулярен защитник, който преди 2 дни подписа с Евертън, но те взеха негов заместник лятото.
Discover the group of 19 players selected by Leonardo Jardim to face Olympique Lyonnais, this Friday at 8:45 pm at the Stade Louis-II, on the first day of Ligue 1. Radamel Falcao and Aleksandr Golovin are suspended for this meeting......... Това е от официалния сайт на отбора.
Много странно, особенно за Фалкао, който играе последния мач миналия сезон и не получава картон и има само два жълти картона, след изтърпяно наказание,заради картони.
А Головин получава жълт картон в последния мач, който е негов 4-ти след изтърпяно наказание от червен картон, явно червения влияе.
Важно уточнение беше това, благодаря. 👍
Последвай ни