Монако - Клуб Брюж ...
 
Notifications
Clear all

⚽️ Коефициенти от bet365 💰 Вход с БОНУС »

[ПЕЧЕЛИ] Монако - Клуб Брюж (06.11, 19:55)  

 

Krasimir1981
(@krasimir1981)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 337
06.11.2018 7:40  

Прогноза: Брюж +1 Хендикап

Коефициент: 1,66

Първенство: Шампионска Лига

Анализ: Ситуацията в Монако става критична. На практика смяната на опитният треньор с дебютант (Анри) се оказа неуспешна. Монако в момента се намира в дъното на класирането на Франция и според мен приоритет на клуба ще бъде запазване на място в елита, отколкото ШЛ.

Всъщност проблемите не са толкова в приоритетите, колкото в играта на отбора. В последният мач срещу Реймс, Монако владееше топката 72% от времето и нанесе първият точен удар едва в 76 мин от двубоя. Цялата атака беше под всякаква критика, защитата правеше много грешки и естествено се стигна до 10-та поредна загуба. На феновете не им издържаха нервите и се опитаха да нахлуят на терена. Анри също е съгласен с феновете и обвинява футболистите. Публичната критика не е най-добрият начин за добиване на доверие и сплотяване на колектива, което не е добре за обстановката в отбора.

Също така отборът е последван от множество контузени играчи. С две думи пълен ужас.

Така да кажем и няколко думи за Брюж. Естествено Брюж не е един от топ отборите на Европа, но оставят много добро впечатление с играта си. В момента се намират на 2-ро място в шампионата на Белгия, изоставяйки от лидера на 3 точки само. Но най-важното е, че демонстрира качествен футбол.

Брюж се представи много добре срещу Борусия и загуби мача в края, направи равен с Атлетико като водеше почти през цялото време и направи равен с Монако, но според мен тотално ги надиграха. В отбора няма контузени играчи, също така със слабата конкуренция в Белгия треньора може да прави повече ротации в отбора и би трябвало футболистите на Брюж да са по-свежи в този двубой.

Според мен Брюж имат по-голяма мотивация за този двубой и ако не го спечелят, се надявам поне да не го загубят. Затова аз играя 2 (+1 Гола) Хендикап. Успех!

Публикацията бе редактирана преди 2 години от TZ

Цитирай
TZ
 TZ
(@tz)
Шефът
Регистриран: преди 5 години
Статии: 171
06.11.2018 11:41  

@krasimir1981 Хендикапа не го изписвай като АХ, тъй като това съкращение се използва за Азиатски Хендикап, а той се различава от европейския. Хендикапа, който се предлага от Betfair, може да се изписва съкратено като ХК или ЕХ.


КоментарЦитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози