Млада Болеслав - Хр...
 
Notifications
Clear all

Коефициентите в Златни Прогнози са от bet365.
 

 

Млада Болеслав - Храдец Кралове (15.01, 14:00)  

 

Lenivec
(@lenivec)
VIP Типстър
Регистриран: преди 9 месеца
Статии: 433
15.01.2020 2:29  

Прогноза-над 2.5 гола.

Коефициент-1.36.

Приятелска среща.

Срещата между тях е от приятелски турнир който е от четири групи с по четири отбора и само първите в групата се класирват напред.Двата отбора почнаха с равенства с по 1:1.

Млада Болеслав е на 5-то място в Чехия първа лига след изиграни 20 кръга.

Храдец Кралове е на пета позиция във национална лига след 16 кръга.

За четвърта поредна година двата отбора ще се срещнат в приятелска среща.През 2018 год. срещата между тях завърши 6:2 за Храдец Кралове,а преди година завършиха с равенство 3:3.

Тоя турнир е добре дошъл и за двата отбора за да се подготвят за втория полусезон.Млада Болеслав нямат голям шанс за първата позиция,но имат шанс за поне 2-3 място докато Храдец Кралове имат шанс дори за първата позиция в национална лига и да се завърнат сред най големите отбори.Както винаги букитата и всички фенове на футбола като видим приятелски мач очакваме да има много голове,но при тия два отбора е възможно да има много голове и го показаха в последните срещи помежду си,а и букитата го виждат и затова дават толкова малък коефицент за голове и затова и аз ще се доверя и се надявам отново да видим голове между тях.

Публикацията бе редактирана преди 8 месеца от TZ

Цитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от bet365!