Млада Болеслав-Злин...
 
Notifications
Clear all

Избери Бонус Нов Клиент:

Млада Болеслав-Злин (02.06, 19:00)  

 

icaka81
(@icaka81)
Профи Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 727
01.06.2020 22:28  

Прогноза: 1

Коеф: 1.95

Турнир: Чехия-Първа Лига

Анализ:

Млада Болеслав все още имат шанс да попаднат в първата шестица и определено ще разчитат да вземат оставащите си две домакинства до края на редовния сезон. Именно у дома отборът играе доста по-силно и е спечелил 9 от 11-те си победи до тук. На свой терен домакините демонстрират и отлична резултатност като са отбелязали 31 попадения в 13 срещи. По традиция гостите са един от удобните съперници за Млада Болеслав и очаквам тимът да се хвърли за трите точки. Още повече, че загуби и двата си мача след паузата, но от лидерите в таблицата.

Злин са типичен домакински отбор, който разчита доста повече на срещите си у дома. Отборът на практика изгуби шансове за първата 10-ка и ще се бори за своето оцеляване до края на сезона. Гостите се представят слабо навън, където са спечелили едва 6 точки от 12 изиграни мача. Далеч от дома Злин са вкарали само 8 попадения и са допуснали 22.


Цитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от bet365!