Прогноза 1х+под 3.5 с Едномачова комбинация
Коефициент 1.87
Турнир Англия чемпиъншип
Анализ ако въобще може да има нещо сигурно в първенство,като Чемпиъншип,то тогава според мен това би трябвало да бъде виждането ми,че Милоул няма да загуби този мач.Причината е доста тривиална и за други първенства работи безупречно.Казва се мотивация.милоул е само 2 точки над изпадащите с мач по-малко и оставащи след това още 4 мача.Реално могат да се надяват обаче на някакви точки само тук и срещу Стоук.Причината е,че и двата мача са домакинства и то срещу отбори,които поне теоретично не би трябвало вече да имат особен интерес към оставащите двубои.За гостуването си на Астън вила и домакинството на бристол Сити,Милоул едва ли хранят големи надежди,както и в мача с нуждаещия се също от точки Уигън на когото също гостуват.В крайна сметка излиза,че този мач е маст уин....НО.Първо това е Лондонско дерби и почиващия си на прима виста Брентфорд може внезапно да се събуди воден от чувството си на клубна чест.Освен това за пръв път от началото на сезона милоул прави серия от 4 мача без загуба,което също е малко притеснително.Тези обстоятелства не ми позволяват да играя за категорична победа на милоул.От друга страна ,мисля,че поне домакините със сигурност ще играят много предпазливо.Не само заради важноста на точките за тях,но най-вече поради липсата на потенциал.те са отбор с много сушаво нападение и ако допуснат гол,трудно биха се върнали в мача.за щастие особено в гостувания Брентфорд и преди,а и особено сега не си дават също много зор.бележат крайно рядко.не очаквам да има 3 или повече гола в мача.