Прогноза: 1 // Коефициент: 1,50 // Турнир: Купа на Италия // Анализ: На „Джузепе Меаца”, Милан приемат СПАЛ в осминафинален сблъсък за Купата на Италия. В Милан за поредна година се мъчат да намерят верния път към старата слава на този иначе велик Италиански клуб. Без всякакви предрасъдъци и пренебрегвайки моите фенски пристрастия към Ювентус, наистина бих желал „Росонерите” да успеят в близките 2-3 сезона да се стабилизират и да се замесят в битката за титлата. Все пак, аз съм привърженик на Италианския футбол като цяло. За сега е ясно, че те правят поредния си колеблив сезон, но привличането на Златан Ибрахимович и Симон Кяер от Севиля ще им даде необходимия импулс в играта им. Сигурен съм и ,че Стефано Пиоли е точния човек за Милан и е въпрос на време да надгражда отбора си. За мен лично, СПАЛ са най - слабия отбор в елита и закономерно са последни в класирането. Милан може и да имат противоречив сезон до момента, но те си остават фактор в страната. Милан е по класния отбор, а реално тук им се удава единствената възможност да спечелят трофей този сезон. За СПАЛ ще липсват трайно контузените Д'Алесандро и Фарес и наказания Мисироли. Томович е под въпрос. Милан е стар турнирен боец и винаги играят в този турнир сериозно и с нужната мотивация, а СПАЛ трябва да мисли повече за своето спасение и предстоящите им мачове с отборите на Аталанта и Болоня. Освен това Милан ги бие и на „Джузепе Меаца” и в своите гостувания в последните им 5 двубоя. Не очаквам изненада от СПАЛ. Форца Милан....... 😎
Златни Прогнози
1
Статии
1
Типстър
3
Reactions
556
Тренд
Автор на темата 15.01.2020 14:00