Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
Прогноза 2
Коефициент 6.50
Турнир Италия серия А
Анализ Ще дам една на пръв поглед странна за мнозина прогноза,но за мен е всъщност напълно логична .Ше разгледаме мача от два аспекта.Първо спортно-технически.Като цяло Милан печели много точки у дома и сякаш е силен домакин.Проблема обаче при тях е,че са един непостоянен,макар и успешен като резултати домакин.Това,което се случва в техните мачове е да поведат рано в мача и после или допускат изравняване и бележат отново,но пък им намаляват преднината.Всичко това говори или за непостоянство или за неувереност в отбора.Сампдория също не блестят,като гости и двете им победи навън над най-слабите отбори в лигата за мен не означават нищо.И миналия сезон бяха слаби навън и сега не са доказали да са особено успешни,но това което се набива на очи е превъзходната им игра в защита.Като цяло мача ще се развие по вкуса именно на Сампдория.Милан ще са принудени по причини и от терена и от извън него да играят от номер 1.Това е шанса за Сампдория.Разликата в класирането между тези два отбора е само 3 точки,но милан са с мач по-малко.Отбора който се нуждае повече от победата е Милан.В такива случаи най-често отбора,когото го устройва и равенство,обикновено печели.По-важен за мен е обаче другия аспект на мача-този извън терена.Гатузо беше повикан на този пост с ясна мисия.Да въведе ред и дисциплина,всявайки респект сред разглезените и разпуснати милионери.До някъде и по-точно до време успя да го стори и се изчерпа.Той не е и никога не е бил истински треньор.От ръководството на клуба сапределно наясно с това,а футболистите на милан не са свикнали някой да ги мачка на тренировки и в съблекални.Очаквам една негласна подкрепа между ръководство и футболисти на Милан в много подходящ момент след минимална загуба отпринципиален съперник и то у дома да благодарят на Гатузо за свършената работа и да го изпратят по живо,по здраво.аз също ще му благодаря
Последвай ни