Милан - Лече (20.10...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

Милан - Лече (20.10.2019, 21:45)

1 Статии
1 Типстър
1 Харесвания
774 Тренд
 name
(@name)
Бележит Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 64
Автор на темата  

Прогноза: 1 @ 1.34. Серия А.

Познати: 23/25. Баланс: +64.50 при залог 10 точки на прогноза.
Предишните ми прогнози.

 

"Милан е като автомобил с много конски сили, потенциала на които трябва да бъдат разгърнати.

Утре ще опитам да не сбъркам стартовия състав, да играят тези, които са в най-добра форма, но и тези, които ще се включат от скамейката трябва да дадат максимума, дори да играят три минути.

Утре, за рождения си ден, си пожелавам победа."

Стефано Пиоли (източник).

 


"Катедралата" - едното от двете предложения за нов стадион на Милан и Интер (според мен то е по-уникалното, некопиращо други стадиони).

 

Милан ще играе в 4-3-3. Предполага се, че Рафаел Леао ще е централен нападател, което е добре. Според мен той е в наистина отлична форма, за разлика от Пьонтек и останалите офанзивни играчи.

Даването на шанс на офанзивния полузащитник Лукас Пакета срещу слаб тим също е задължително. Предполага се, че ще е титуляр.

Присъствието на Франк Кеси и Сусо сред титулярите не ме радва, защото са в лоша форма. Хакан Чалханоглу е в същата форма и се надявам вместо него да стартира Анте Ребич.

 

Лече ще играе в 4-3-1-2. Офанзивна схема. Във варианта на Лече няма да е толкова офанзивна. Но със сигурност можем да кажем, че тази схема не е за "паркиране на автобус".

Обосновката ми за Лече продължава в прогнозата ми за Лече - Наполи 1:4.

Това, което се промени от тогава, е че Лече донякъде еволюира. Срещу Интер и Наполи игра офанзивно и бе разграден двор. Но срещу Рома еволюира и игра дефанзивно. Логично - имаше много по-малко чисти положения пред вратата на Лече.

Но все пак бяха достатъчно на брой. Защото с 4-3-1-2 не можеш да играеш много дефанзивно. И защото Лече е със слаба защита. Слаба за стандартите на Серия А. Иначе изобщо не е лоша.

 


"Пръстените на Милано" - другото от двете предложения за нов стадион на Милан и Интер (според мен то копира други стадиони).

 

Грандовете се затрудняват срещу отбори, които "паркират автобуса".

Лече няма да го паркира. Защото е подреден в 4-3-1-2 и защото има слаба защита за стандартите на Серия А.

Някои играчи на Милан може да не са се разбирали с предния треньор (източник). Вече този предполагаем проблем донякъде го няма, защото предният треньор бе заменен. Макар и да не бе назначен повторно Дженаро Гатузо.

Присъствието на Леао и Пакета и евентуалното присъствие на Ребич са добри за нападението.

Прогнозирам единица.

 

Публикацията бе редактирана преди 4 години от name

   
DedoTroll реагира
Цитирай