Форум

Милан – Дюделанж (п…

Коефициенти от САЙТА на BET365

Милан – Дюделанж (прогноза, 29.11.2018, 19:55)

2 Статии
2 Типстър
2 Реакции
892 Тренд
Jack the Ripper
(@jack-the-ripper)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 8 години
Статии: 118
Автор на темата  

Прогноза: 1/1

Коефициент: 1,33

Първенство: Лига Европа

Анализ: В четвъртък Милан ще приеме люксембургския Дюделанж. Предполага се, че този мач ще е един от най-лесните за „росонерите“. Победа за Гатузо и компания ще дойде много добре. В последните 3 мача Милан не е стигал до 3-те точки и всяка победа би вдигнала самочувствието на играчите. А и след издънката у дома с Бетис, в групата стана интересно и всяка точка ще е от значение за това кой ще преодолее груповата фаза. Всичко различно от голяма победа за Милан в този мач ще е изненада. Както казах тя е нужна не само за самочувствие, а и за да може треньорът Дженаро Гатузо да работи малко по-спокойно. В Серия А са 5-ти, а спекулациите, че Гатузо ще бъде сменен се увеличават. „Росонерите“ няма да са първи, но със сигурност ще водят здрава битка за 4-то място. Всъщност не знам какви са целите на Милан в Лига Европа, но би трябвало да се опитат да я спечелят. От този сезон се получават добри приходи от нея, а и спечелването гарантира участие в ШЛ. Името на Милан също трябва да всява респект в редиците на гостите.

Дюделанж направиха подвиг, класирайки се за групите. Все още нямат точка, но и класирането им е достатъчно. Поглеждайки във вътрешното им първенство, виждам, че са на трета позиция. Явно не са във форма, но имат време да защитят титлата си.

Прогноза. Милан няма как да загуби този мач, въпросът е с колко ще бият. Имат играчи като Игуаин, Кутроне и Сусо, които са способни да решат мача още в първата част, а след това да се изиграе протоколно второ полувреме. Така че прогнозата ми е 1/1.

Fuhrer и red6devil реагираха
Цитирай
Fuhrer
(@fuhrer)
Знатен Типстър
Регистриран: преди 8 години
Статии: 314

Много добре и интересно написано.Браво.Лично мое мнение е,че Милан няма интерес в турнира,а парите пък са направо смешни от него.Все пак Милан не са собственост на Домусчиев например.Съгласен съм,обаче напълно с теб,че във връзка ситуацията около Гатузо знака ти е перфектен,а него ще го изгонят с почести в следващото домакинство на Милан от серия А с активната помощ и на тарторите на отбора.

КоментарЦитирай