Мидълзбро - Родъръм...
 
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Мидълзбро - Родъръм (23.10, 21:45)

 

Fuhrer
(@fuhrer)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 314
Автор на темата  

Прогноза: Под 2.5 гола в мача + Родъръм под 0.5 гола с Едномачова комбинация

Коефициент: 2.45

Турнир: Англия, Чемпиъншип

Анализ: Насочваме се към едно от най-манипулираните първенства в света. Място, което е запазена територия само за най-отчаяните комарджии, които залагат не за да спечелят, а само водени от под съзнателното си желание за усещането от загубата. Всъщност, има два отрязъка от сезона, в които може да се залага дори и тук, но само по една проста и изпитана стратегия. Да не се прогнозира краен победител, дори и при очевидни уж статистики, го оставям на вас поради вече споменатата по-горе причина.

Аз залагам в такова първенство само на над или под голове. В този мач има всички предпоставки за ниска резултатност. 77% от всички мачове на Боро са под 2.5 гола. Същевременно те не са допускали гол в 88% от домакинствата си. Мислете си за техните домакинства като подобие на домакинствата на Челси от ерата Мауриньо. Тогава 90% от залозите на под 2.5 гола в домакинствата им бяха печеливши и много бетори играеха само това през целия сезон. 69% от мачовете на Родъръм са също на под 2.5 гола. Те са домакински отбор и не печелят точки навън, като 80% от головете си ги бележат у дома. Буди известна тревога факта, че допускат гол във всяко свое гостуване, но това рядко става с повече от два допуснати гола.

Като цяло имаме на лице силен дефанзивно домакин срещу слаб офанзивно гост. Ясно е, че гостите няма да вкарат гол, но и след вече 6 поредни загуби навън със сигурност са взели мерки за заздравяване на защитата. Точно в гостуване и срещу този съперник нямат избор, освен да паркират буса и да се молят за точка от нулево равенство или за поне минимална загуба. Точен 0-0, 1-0 или 2-0. Играем и се наслаждаваме на тегавата игра, която ни очаква със сигурност.

Публикацията бе редактирана преди 4 години от TZ

Харесано от: Baiko
Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози