Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от сайта на BET365
Прогноза 1х+под 3.5+гост под 1.5 с Едномачова комбинация
Коефициент 1.72
Турнир УЕФА Лига европа квалификация
Анализ От всичко,което изчетох около този мач,най-напред добих представа какво представляват тези два отбора в настоящия момент.Обобщено това са отбори,които играят добре в защита,но изпитват трудности в атака.Това се отнася особено силно за отбора на Мидтиланд.Вярно,че имат напоследък победи и хубавато е,че са били без да допускат голове,тоест дефанзивно са стояли добре.Лошото обаче е,че са били все минимални победи от вида 1-0 и което е по-тревожното,головете са били отбелязвани след 80-та минута.Слабост в атаката е очевидна.За отбора на Рейнджърс може да се каже почти същото.Няколко сухи мрежи,но вярно срещу по слаби опоненти показват едно прилично дефанзивно ниво все пак.От друга страна в атака голове срещу евро джуджета не са меродавни много.По интересен би бил донякъде теста срещу Килмарнък,но и там е малко относително.Килмарнък в момента са в етап на смешна пренастройка към дефанзивна игра и са позволили на рейнджърс да водят играта.Въпреки това Рейнджърс едвам вкарват един гол в редовното време и побеждават едва в допълнителното.Накратко слаба атака срещу не особено и със сигурност далеч по слаб от мидтиланд дефанзивно отбор.Към всички тези категорични характеристики на двата отбора ще добавя още няколко факта,които смятам са важни.Датските отбори играят традиционно много успешно срещу всякакъв вид и калибър отбори от Острова.Освен това Мидтиланд са доказано най-успешния домакин в Дания от миналия сезон,а явно и сега вървят по същия път.Обратно рейнджърс са неубедителен гост и то във всички турнири.Тези факти ме карат да приема,че домакинска загуба в този двубой е невъзможна.не изключвам обаче равен резултат.Що се касае за броя голове,вече обясних достатъчно.Бих добавил само още в подкрепа на своята теза,че основните гол-майстори и на двата отбора са в явна криза и нямат гол от вече 3 мача.Добавям и характера на двубоя и ниската резултатност е доста сигурна,мисля.Това е цялостното ми виждане за развоя и изхода на този двубой.Маркирах отделните аспекти и ги обединих в едномачова прогноза.Получи се изненадващо приятен за мен коефициент при това с не малка вероятност за успех.Лек ден.
Последвай ни