Мидтиланд - Дъ Ню С...

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ БУКМЕЙКЪР

Мидтиланд - Дъ Ню Сейнтс 16.08 20:00

1 Статии
1 Типстър
1 Reactions
838 Тренд
Jack the Ripper
(@jack-the-ripper)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 118
Автор на темата  

Прогноза: 1/1

Коеф.: 1.44

Турнир: Лига Европа

Анализ:
Във втори мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа ще играят Мидтиланд и Дъ Ню Сейнтс. Прогнозата бих я дал за Про Лига, но трябваше да дам вчера прогноза за четвъртък и така дадох Копенхаген - ЦСКА. След изявлението на Йес Торуп, че Мидтиланд ще доминира и контролира мача от първата минута и че при победа ще помогнат на датския футбол в Европа, съм уверен, че прогнозата ми ще е печеливша. Единствено Александър Шолц пропуска мача, но той все още няма право да играе за Мидтиланд в Европа. Още с изтеглянето на жребия датчните бяха фаворитите в тази двойка и не разочароваха при първия мач в Уелс. Интересно за Мидтиланд е, че са основани през 1999г., т.е. преди 19 години, но имат богат опит в европейските турнири. Дори преди 3 сезона преминаха групите на ЛЕ. Съперникът им е най-титулуваният отбор в Уелс. 7 пъти подред шампион на Уелс, но уелския футбол не е на нивото на датския. Дори стадионът на светците е от 2000 места, като само половината са седалки. На мнение съм, че Мидтиланд са далеч по-подготвени. При ранен гол за датчаните мачът ще отиде на разгром. Пред публиката си ще се раздават и очаквам тази прогноза да е печеливша.

user реагира
Цитирай