Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
Прогноза-2, Коефициент-7.50, Турнир-Франция-2.
Анализ: В последен двубой от 12-ият кръг от френската 2 дивизия съперници са Метц и Оксер. Домакините преди два сезона успяха доста драматично да влезат при най- добрите, но отпаднаха веднага след като завършиха на последното място е елита. Сега отново целта им е тази. След отличното начало от 7 поредни победи , дойдоха и първите грешки , като в последните си 5 двубоя записаха 1 равен и 2 загуби и така преднината им вече е само 1 точка. Гостите имат доста по богато минало. В момента обаче се намират в дъното на класирането с 10 точки и победата също е важна за тях, а тим като Оксер независимо от формата си може да победи всеки. Очаквам днес това да се случи. Прогноза-2.
Браво Асене за тая прогноза,но играй по често и с по умерени коефициенти,защото ти си можещ типстър.Ясно е,че търсиш по висок за играта.Все пак има хора които те следват и поне заради тях пускай и умерени.Не го приемай за критика и ти желая успех като имаш впредвид,че за първи път си позволявам да коментирам прогноза на колега в сайта.Мисля и да ми е за последен път.Чао..
Страхотна прогноза.Поздравления!!! Следя прогнозите ви със Иван Цочев но не ги играя....Твърде високи ставки гоните а аз играя с доста пари !!!
Доди, то е лесно, както правят и други хора - използвай прогнозата ми смао като насока, може да олекотиш коеф. с подсигуряване в някаква степен, например по-малко голове, по-ниска линия. Според при залагането е най-важно да се избере подходящия мач, който да кажем е вероятен за голове, отколкото да решиш точно каква линия и какъв коеф. ще търсиш.
Разбира се г-н Цочев, че стотици пъти съм ползвал ваши прогнози - за основа на мои.За мен вие сте истински талант в прогнозите.За съжаление, не ви познавам лично, за да ви стисна ръката и да ви благодаря !!!
Последвай ни