Notifications
Clear all

⚽️ Коефициенти от bet365 💰 Вход с БОНУС »

Метц - Оксер (05.11, 21:45)  

 

M__i__r__o
(@m__i__r__o)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 193
05.11.2018 13:23  

Прогноза: Метц -1 ЕХ. Коефициент: 2.70.
Франция, Лига 2.

Инфо и обсъждане от https://topzalozi.com/chat-box :

emopan - @emopan
малко инфо......... Не е любима Френската 2. Лига, тъй като много често тук има уредени срещи, но в този тираж няма голям избор. Ако тук няма външна намеса, се очаква категорична доминация на лидера в класирането Метц. Отборът идва от два мача без победа и днес тя е задължителна. Класата на състава им е доста по-голяма от тази на останалите отбори в лигата. Освен това Оксер има много важни отсъствия днес, включително и голмайстора на отбора. Мец - Оксер.

 

 

M__i__r__o
От полезното инфо, което каза Емо, единица е добър избор.

 

 

Красимир - @Krasimir1981
И аз тукощо го разлеждах Французите за над е 2,05 за 1 е 1,55. ... За Мец няма да има отсъстващи имат цялата мотивация на света да спечелят този мач,играят много добре и не мисля че мястото им е в Лига2, тук въпроса е дали Оксер ше успеят да вкарат.Аз не виждам логика да играят дефанзивно все пак им трябват точки иначе са обречени на дънното, а с автобуса пред вратата няма как да печелиш точки. ... След инфото на Емо и аз вече клоня към чистата единица, иначе се бях насочил над2,5. Ама за чиста единица на 1,5 не бих рискувал нещо според мен няма стойност, все ми се струва, че реално мача е 1Х.Ако не го играя на голове ще го дебна на лайв. ... Аз отначало скочих на Над, ама след инфото на Емо за атаката на Оксер се отказах. ... Моя сценарий беше, че Оксер ще имат мотивацията да вземат нещо от Мец именно защото Мец са мини криза с две загуби, пък на Оксер им трябват точки за отлепяне от дъното.

 

 

Дедовия - @Fuhrer
emopan полезно.Мерси.от това което казваш мача е перфектен за ПОД 2.5 гола. ... Аз не съм гледал класиране и кой кръг е,обаче.....Мец нали били след две загуби?Ми казвам ви пък,че ще гледат ДА НЕ ЗАГУБЯТ ПАК,а оксер нали били проблеми в атака? Значи мача е 1х и ПОД за мен по вАШАТА информация. Накратко от ВАШЕТО инфо извода ми и сценарий за мача е Мец ще играе предпазливо и на сигурно,а Оксер няма потенциал в Атака. ... да играеш НАД за отбор след две загуби е безумие па дори и оксер да си бяха с читава атака.това са елементарни неща.дори и да излезе нАД по чудо е грешна прогноза иЗНАЧАЛНО. ... ЕЕЕЕЕ и равен е ОК за двата отбора.бухайте точен 0-0 и ще се чуем пак.

Статистика... Метц са първи с 28 точки от 12 мача, 9-1-2, голова разлика 24:9. Оксер са осемнайсти с 10 точки от 12 мача, 3-1-8, голова разлика 10:16. Има 20 отбора в лигата. Очевидно домакините са много по-силни от гостите. Щом в този мач гостите имат кадроди проблеми, а домакините нямат, това е още една предпоставка за единица.

Публикацията бе редактирана преди 2 години 3 пъти от M__i__r__o

Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози