Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
Прогноза: 2
Коефициент: 8,00
Малайзия - Суперлига (2019)
Анализ: Ако говорим за търсене на изненади аз предлагам тази среща от Суперлигата на Малайзия между тимовете на Мелака и ФК ПКНП.На пръв поглед мача клони за единица,но има над какво да се помисли преди да вземем окончателното решение за фаворизирането на домакините.Мелака са един типичен отбор средяк,от когото не може да се очакват чудеса в първенството и макар гостуващия тим видимо да има повече затруднения дотук през сезона сякаш малко пресилено е фаворизирането на Мелака.Реалния фаворит за спечелване на срещата са те разбира се,но аз търся и логика в това мача да е с различен знак от най-очаквания.Гостите са в реална борба да не попаднат в опасната зона за изпадане над която точно се намират и определено няма да отидат и да се разхождат на терена на Мелака.
Разковничето на това дали тук може да излезе изненадата според мен се крие именно в манталитета на домакините от Мелака.Отбора е с привидно добри временни позиции в лигата,но за мен това е техния максимум.Реално Мелака са с класа за място около средата на класирането и затова и не смятам,за невъзможно да се потърси изненада тук,като в случая ФК ПКНП да грабне успеха и да вземе глътка въздух и победа след 10 кръга суша.
Успех!
Последвай ни