Маритимо - Лоулетан...
 

Маритимо - Лоулетано, 17.07., 21.00 ч.  

 

ivan_tsochev
(@ivan_tsochev)
Профи Типстър
Регистриран: преди 1 година
ОТГ: 924
16/07/2018 10:22 pm  

Прогноза: над 4,5 гола

Коеф.: 3.75

Турнир" Приятелски мач

Анализ: Който следи изкъсо прогнозите ми няма да се учуди от тази поредна моя прогноза, в която търся голове в приятелски мач следвайки в максимална степен стратегията на Кольо Воденичаров. Предпоставки за голове не липсват и в този мач. Маритимо са елитен отбор, един от традиционно силните в Португалия, след грандовете. Докато гостите играят в 3-ия ешелон. Лоулетано вече изиграха една контрола срещу Рексъм миналата седмица завършила без победител, но с много голове - 2-2. През уикенда Маритимо изигра 2 мача, в които имаше съответно 4 и 5 гола. Сега само 2 дни по-късно ще играят нов контролен мач и това е гаранция за ротации в състава. Удобна възможност и за Лоулетано да вкарат 1-2 гола и така да помогнат оувърът 4,5 гола да стане факт.


Цитирай
Baiko
(@baiko)
Профи Типстър
Регистриран: преди 1 година
ОТГ: 589
17/07/2018 3:49 pm  

Ванка.Мача на титулярите е утре с Порто.А дано и резервите направят шоу.


КоментирайЦитирай
ivan_tsochev
(@ivan_tsochev)
Профи Типстър
Регистриран: преди 1 година
ОТГ: 924
17/07/2018 4:18 pm  

Аз пък видях, че ще играят с Питърбро утре. С порто не ги видях. Ама то още по-добре, вероятно с тези по-недъгавите играчи могат и гостите да вкарат някой гол. Квото стане.


КоментирайЦитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от Betfair Sport!

  
Обработва се

Моля, Вход или Регистрация