Ман Юнайтед - Ювент...
 
Notifications
Clear all

⚽️ Коефициенти от bet365 💰 Вход с БОНУС »

Ман Юнайтед - Ювентус (23.10, 22:00)  

 

PetarDan
(@petardan)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 199
23.10.2018 18:31  

Прогноза: Първо полувреме - 0:0

Коеф.: 2,6

Турнир: Шампионска Лига

Обосновка:

Няма какво да го умуваме толкова много този мач. Всички знаем кой е Моуриньо "Специалният" и какъв е неговия стил на игра. Здрава защита и бързи контри. Само че за зла негова участ в МанЮн няма подходящи изпълнители за това. Нито добра защита има, нито нападатели като за контри. Затова се опитват да разиграват и да създават голови положения, но не им се удава много успешно.

Ювентус от своя страна, като представител на страната известна с "катеначото", има традиционно добра защита. Играейки 352 в нападение, в защита се превръща на 532, която дефанзивна схема е трудна за преодоляване.

Предвид големия залог на мача, той се превръща автоматично в мач без залог. Равният удовлетворява и двата отбора, като това важи в по-голяма степен за Юве.

А за Мауроньо е по-важно да не загуби, отколкото да спечели.

Всичко това ще доведе до една по-предпазлива игра и от страна на двата отбора, особено през първото полувреме, когато ще се изучават един друг. Ако в този мач има голове, те ще са през второто полувреме, когато мениджърите и на двата тима ще направят необходимите корекции в тактики, схеми, индивидуални задачи и изпълнители.

Реално съм го играл ПП - Х. За целите на играта, за по-голям коеф го играя ПП 0:0.

Публикацията бе редактирана преди 2 години от PetarDan

Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози