Манчестър Ю. - ПСЖ ...
 

Манчестър Ю. - ПСЖ (12.02, 22:00)  

 

Krasimir1981
(@krasimir1981)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 1 година
Статии: 333
11.02.2019 23:53  

Прогноза: 1

Коефициент: 2,30

Първенство: Шампионска лига

Анализ: МЮ влиза в осмина финалите на ШЛ в точния ден и час. Отборът се намира в прекрасна форма. С идването на Солскяр тимът не само успя да доближи топ 5, а вече е в топ 4 на Висшата лига. Солскяр много умело прави постоянни ротации в състава и така поддържа добър тонус и игрова практика на отбора. Направо можем да кажем, че МЮ се преобрази в положителна насока, а всъщност футболистите са същите.

Също така трябва да отбележим, че Юнайтед ще играят на своя стадион, а и нямат сериозни кадрови проблеми. Все факти, които са в плюс за моята прогноза.

Освен това да добавя още един аргумент. За Парижани няма да играят Неймар и Меньие, под въпрос ще е Кавани. Много големи загуби в атакуващата линия. Още по-лошото е, че нямат сериозни заместници.

Солскяр със сигурност осъзнава ситуацията и със сигурност ще изиска от своите футболисти да победят с комфортна разлика преди реванша. Където между другото се очаква Неймар и Кавани да вземат участие.

Публикацията бе редактирана преди 8 месеца от TZ

Харесано от: Deadpool
Цитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от Betfair Sport!

Моля, Вход или Регистрация