Манчестър Ю. - ПСЖ ...
 
Notifications
Clear all

Избери Бонус Нов Клиент:

Манчестър Ю. - ПСЖ (12.02, 22:00)  

 

Krasimir1981
(@krasimir1981)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 337
11.02.2019 23:53  

Прогноза: 1

Коефициент: 2,30

Първенство: Шампионска лига

Анализ: МЮ влиза в осмина финалите на ШЛ в точния ден и час. Отборът се намира в прекрасна форма. С идването на Солскяр тимът не само успя да доближи топ 5, а вече е в топ 4 на Висшата лига. Солскяр много умело прави постоянни ротации в състава и така поддържа добър тонус и игрова практика на отбора. Направо можем да кажем, че МЮ се преобрази в положителна насока, а всъщност футболистите са същите.

Също така трябва да отбележим, че Юнайтед ще играят на своя стадион, а и нямат сериозни кадрови проблеми. Все факти, които са в плюс за моята прогноза.

Освен това да добавя още един аргумент. За Парижани няма да играят Неймар и Меньие, под въпрос ще е Кавани. Много големи загуби в атакуващата линия. Още по-лошото е, че нямат сериозни заместници.

Солскяр със сигурност осъзнава ситуацията и със сигурност ще изиска от своите футболисти да победят с комфортна разлика преди реванша. Където между другото се очаква Неймар и Кавани да вземат участие.

Публикацията бе редактирана преди 1 година от TZ

Харесано от: Deadpool
Цитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от bet365!