Манчестър Юн - Нюка...

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ БУКМЕЙКЪР

Манчестър Юн - Нюкасъл /26.02. 18:30/

2 Статии
2 Типстър
3 Reactions
206 Тренд
red6devil
(@red6devil)
Знаменит Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 939
Автор на темата  

прогноза:   Х и под 2,5 гола

коефициент   4.00

Англия - Купа на Лигата - финал

Няма тука много какво да ви обяснявам. Всички добре познават двата отбора, при които в последния сезон се забелязва осезаемо израстване и разбира се големи очаквания за близкото бъдеще.

Манчестър Юн може би са с едни гърди напред и поне за мен разполагат с повече качество. Отбора е и в по добра спортна форма от двата финалиста. Но пък носи повече дини под една мишница и определено тяхната програма бе по натоварена. 

За Нюкасъл е ясно, че шампион няма как да стане. Но пък този финал може да им даде така жадувания за тях трофей и да им осмисли сезона. Тима имаше цяла седмица за почивка и концентрация за този мач. Тези неща, както и желанието предполагам ще компенсират преимуществото на "червените дяволи"

Като цяло този ставка за под 2,5 гола ми се набива като добра. И понеже смятам, че всеки от тимовете може да се върне в играта при евентуален гол от съперника се спирам на този залог. Финал е и мисля, че тимовете ще са по внимателни. Като очаквам да хвърлят много сили в дефанзивен план. Очаквам доста нарушения с което да се елиминират възможностите на противника.

Двата отбора вече играха този сезон под ръководството на тези тренери. Мача завърши 0:0 в Манчестър. Не виждам защо да не го повторят и днес в Лондон. Предполагаемите състави на двата отбора и схемите са почти еднакви, като при играния по рано през сезона двубой. Така че Х-са отново е с голяма вероятност.

Публикацията бе редактирана преди 2 години от red6devil

DerbiBet и Nikola Berti реагираха
Цитирай
Nikola Berti
(@nikola-berti)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 1254

😎😎 😎....Успех приятелю 

red6devil реагира
КоментарЦитирай