Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
Прогноза: 1/1
Турнир: Англия ФА къп
Коефициент: 1,44
Анализ:
За много години, колеги, живи и здрави и много успешни прогнози през 2019-та 🙂
Първата ми прогноза за годината ще е от ФА къп, където Манчестър Юнайтед приема Рединг на "Олд Трафорд". Преди 2 години двата отбора пак се срещнаха в този турнир и на същата фаза. Тогава на полувремето Юнайтед водеха с 2-0, а крайният резултат беше 4-0. Точни тогава бяха Рууни, Марсиал и Рашфорд на 2 пъти. Рууни не е в отбора, но Марсиал и Рашфорд все още се подвизават при "червените дяволи", но очаквам да им бъде дадена почивка от Оле Гунар Солскяер. Норвежецът много добре се вписа в отбора и вече има 4 поредни победи. Утре ще бъде в търсене на 5-а. Предполагам голямата цел пред него ще е спечелване на турнира. Очаквам да се хвърлят тук, защото в първенството единствената цел е ще да стопят 6-точковата разлика от Топ 4. Предполагам играчи, които остават на резервната скамейка, ще играят, но все пак скамейката на Юнайтед е качествена. Лукаку, Санчес, Фелайни, Перейра - играчи, които не трябва да имат проблеми да бележат срещу Рединг. "Кралските поданици" са предпоследни в Чемпиъншип. Не вярвам да се хвърлят да праваят чудеса на "Олд Трафорд". Това ще е и първият мач на Хосе Мануел Гомес като мениджър на Рединг, но все пак не вярвам да прави чудеса още от първия мач. 1/1 в този мач мисля, че ще излезе. Успех!
Това май ще е 4-и мач на Хосе Гомес като мениждър на Рединг. Което е още по-добре за прогнозата ,след като явно не се вижда някакво подобрение , поне откъм резултатите. Така че прогнозата ти е железо-бетон, успех!
Наистина съм се заблудил.
Последвай ни