Манчестър Сити - Че...
 
Notifications
Clear all

Манчестър Сити - Челси (29.05. 22:00)

 

red6devil
(@red6devil)
Профи Типстър
Регистриран: преди 4 години
Статии: 748
Автор на темата  

прогноза:  Х и под 2,5 гола

коефициент   3.75

ШЛ - финал

 

Каквото и да обяснявам тук, това е финал. И на всички са познати двата отбора. Заряда е огромен, но титлата ще вземат само едните. Масово се залага за Сити, а в последните часове залога за под 2,5 се вдигна. Това значи, че или букитата усещат мача, или доста хора днес залагат на голове. Докато си гледат мача и си пият питието да има и тръпка. За мен е второто.

Много нервен мач очаквам. Гуардиола от както е в Сити му убягва титлата в ШЛ. Днес ще има шанс. Тухел пък миналия сезон пропусна титлата на финала с Байерн. Със сигурност няма да иска второ разочарование.

Двата отбора разполагат с добри защити и днес очаквам това да вземе превес. В подобни мачове често отборите сякаш се парализират. Като най пресен спомен ще спомена нашия роден финал за купата. Където заради значимоста на трофея, най вече тима на Пенев не показа истинското си лице. 

В преките двубои Пеп е с преимущество срещу Тухел. Четири победи, едно равенство и две загуби. Но победите за Пеп са най вероятно от престоя му в Байерн /не ми се рови/ А в переките двубои конкретно на тези два тима, Тухел е с две победи. Което му дава леко психологическо предимство. Но пък Гуардиола има титлата от ШЛ във визитката си.

Двата отбора разполагат с качество, като класата при МС е малко по-висока. Но в подобни двубои това често не проличава. Английски финал, добре се познават двата отбора. С доста изравнени възможности. И за мен трудно някой ще излъже другия. Логика във футбола няма, но за мен Х-са е най логичния знак днес. По рано през сезона Сити на този терен направи нулево равенство с Порто. Дано после не ме е яд ако останат двете нули на таблото до края.


Харесано от: Baiko и Nikola Berti
Цитирай
red6devil
(@red6devil)
Профи Типстър
Регистриран: преди 4 години
Статии: 748
Автор на темата  

https://prnt.sc/13k00oj

 

Това бе другия ми избор за мача, както Х2 и малко голове. Но няма как да се комбинират последните две в един залог тук за играта. 

И понеже ми писна да виждам тия 4-ри познати реших да натисна малко. Временно съм спрял да следя мачове. Но тук поне познавам отборите. Та или се приключва, или притискам моя приятел -Deadpool

 

Харесано от: Baiko и Nikola Berti
КоментарЦитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози