Манчестър Сити - Ли...

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ

Манчестър Сити - Ливърпул (03.01,22:00)

1 Статии
1 Типстър
4 Reactions
832 Тренд
Nikola Berti
(@nikola-berti)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 1272
Автор на темата  

Прогноза: Х // Коефициент: 3,80 // Турнир: Англия - Висша Лига // Анализ: В пряк сблъсък на „Етихад Стейдиъм” излизат основните претенденти за титлата Манчестър Сити и Ливърпул в среща от 21-ви кръг. Манчестър Сити допуснаха колебания в своята игра миналия месец и вече изостават на 7 точки от съперника си.Стройната им игра според мен бе нарушена основно от контузии на основните им играчи Фернандиньо,Давид Силва и Кевин Де Бройне,а техните заместници не успяха да компенсират липсата им.В последния им мач със Саутхямптън веднага си пролича появата им в стартовия състав на Фернандиньо и Давид Силва и влиянието им върху играта и взеха победата,но проблемите им в отбрана останаха.В последните им 10 мача те не запазиха суха мрежа. Ливърпул и техните фенове вече не само мечтаят ,ами и реално дават заявка за титлата този сезон. Всъщност това ще ми е за втори път да напиша ,че Клоп и неговия Ливърпул ще са новите Шампиони на Англия за мен поне. Всички виждат,че отбора играе страхотен футбол и въпреки,че не съм им фен направо им се възхищавам. В този отбор слаби места няма.Арсенал бе разбит в последния им мач,а „Мърсисайдци” са с осем последователни победи. Манчестър Сити е с 9 победи и 1 загуба от 10 домакинства във Висшата лига. Ливърпул е с 8 победи и 2 равенства в своите гостувания. Манчестър Сити е с най - добрата атака отбелязала 54 гола. Ливърпул е с най - добрата защита допуснала само 8 гола. За домакините под въпрос е Де Бройне и Гюндоган,а Фабиан Делф е наказан което е проблем. На мястото на инертния Зинченко най вероятно Гуардиола ще постави Лапорте.А Джон Стоунс ще си партнира в центъра на отбраната с Компани. В Ливърпул Милнър е под въпрос.А Хендерсън има вероятност да вземе участие в мача. Прогноза: Манчестър Сити определено ще се опитат да вземат така ценните 3 точки,но аз смятам,че и двата отбора ще подходят по предпазливо в този сблъсък.Гуардиола за да не загуби и откаже Сити рано от титлата,А Клоп за да се запази разликата между тях. Ще оставят титлата да се реши в оставащите мачове до края на първенството и да очакват евентуални грешки на съперниците си.Разбира се,че Ливърпул все ще допусне грешка и то от някой непретенциозен съперник и когато най малко се очаква.Сити допуснаха вече,а и ще допуснат пак. Затова избирам равенство в това дерби.  😎 

user, red6devil, mitko820 и 1 хора реагираха
Цитирай