Прогноза 1х+под 4.5 гола с Едномачова комбинация
Коефициент 1.47
Турнир Англия Лига 2
Анализ Последен кръг от турнира.Макълсфийлд са на 22-ра позиция с 2 точки над Нотс Каунти.Имат и по-добра голова разлика от тях.Това означава,че просто не трябва да губят това домакинство.Според мен имат напълно потенциала да постигнат тази цел по няколко причини.Първо за целия сезон до сега у дома имат само 7 загуби,като от тях само 1 е от отбор от долната осмица на класирането.Това е загуба от нотс каунти през октомври,миналата година с гол от дузпа в последните минути.Второ днешния им съперник Кембридж сякаш още от 6-ти Април проявява някакви признаци за приключил сезон,като от тогава нямат нито една победа във вече 5 мача.Двата отбора се отличават с едни от най-слабите защити,но за щастие и с едни от най-слабите атаки в лигата.Този факт в съчетание с обстоятелството,че е последен двубой за сезона,както и очакваните предпазливи действия от страна на отбора домакин,ме карат да мисля,че няма да се получи резултатен мач.в 12 домалинства от декември месец до сега Макълсфийлд са имали само 4 мача с 4 или повече гола.От друга страна Кембридж за същия период от 12 гостувания са имали само 1 с над 4 гола.Тогава избирам ниско резултатен двубой в който домакините няма да загубят.