Майнц - Хофенхайм (...

Сподели:
Notifications
Clear all

Майнц - Хофенхайм (събота, 18 май, 2019 16:30)

1 Статии
1 Типстър
1 Харесвания
384 Тренд
mitko_winner
(@mitko_winner)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 4 години
Статии: 1382
Автор на темата  

Прогноза: 1 КР + под 0,5 гола ПП + под 1,5 КР (едномачова комбинация)

Коефициент: 61,35 (не е грешка 😀 )

Германия - Бундеслига (2018 - 2019)

Анализ: Здравейте,днес реших предложа този мач и след като първоначално си го харесах за победа на домакините от Майнц, в последствие реших,че ако е гарга ще е рошава и включих в едномачова комбинация към тази прогнозируема победа за Майнц да бъде с резултат 1-0,като гола да падне пред второто полувреме т.е първото да завърши 0-0.Този предложен от мен сценарии се котира на една изключителна ставка от 61,35 коефициент,което е повече от 2  пъти до-добре от ставката дадена за 1-0,която се котира на 25 коефициент,като разликата тука разбира се е че няма значение в кое полувреме ще бъде отбелязан гола.Аз смятам,че ако изобщо някой има намерение да го играе 1-0 точен резултат е много удачен вариант да се търси гола през второто полувреме а коефициента за това става мечта.Принципно знаем,че през вторите  полувремена на мачовете падат повече голове и не случайно ставките за залози да падат повече голове през второто полувреме са по-малки във сравнение с тези за първото и то това важи за всички мачове.Като следваме тази закономерност  е съвсем резонно да търсим гола след почивката.

Искам да кажа,че няма да коментирам в случая,класирането на двата отбора и това на кой какво му трябва и кой за какво играе и за какво не,тъй като в много прогнози съм споделил,че не съм привърженик изобщо на тази теза.

Ще се опитам да се аргументирам,за всяко едно от изброените ми предложения в тази комбинация,като започна със знака 1.

Аргумент 1:Макар на Хофенхайм,като гости баланса им да е  привидно добър , изобщо не мога да ги слагам като фаворит в мача след като цели 83 процента от победите им навън са срещу последните в класирането и за да съм по-точен Хофенхайм има 6 победи като гост и 5 от тях са срещу отборите от 13 до 18-то място,като само една е срещу тим заемащ място от 1-во до 12-то място.

Аргумент 2: Десет двубоя в Майнц срещу този съперник и баланса е 4-4-2 в което също не виждам и в исторически план някаква подобна закономерност,която да ме кара да мисля гостите за фаворит.Напротив.

Изброените по-горе факти са ми достатъчни да търся победа именно за домакините от Майнц.

Относно включването в прогнозата и головите ставки за ПП и КР се реших след като видях смешния коефициент от 1,17 за над 2,5 гола в срещата.Да ясно,че има доста статистически данни,които сочат мача да е голов,но искам да кажа,че те са просто статистически и толкова.Също толкова статистически може да се види,че резултата 1-0 е един от най-резонните резултати,които се получават в редица първенства,независимо колко е голово е дадено първенство.В случая да се играе мача,като се търси ниска резултатност е рисков този залог тъй като този сезон в Бундеслигата съотношението относно над/под 2,5 гола е 62%/38% в полза на оувърите,но и какво от това.Нали в крайна сметка всеки един мач,сам по себе си допринася за това общо съотношение,така,че колкото и безпочвено да звучи няма никакви гаранции,този мач дали ще завърши 5-4 или 1-0.На този етап всичко са прогнози и толкова.

В заключение ще кажа,че едно такова предложение като това със един напълно символичен залог,можем само да спечелим и да изпитаме удоволствие от тази среща между Майнц и Хофенхайм.

Успех на всички!

Публикацията бе редактирана преди 4 години от mitko_winner

Nikola Berti реагира
Цитирай