Магве - Сагаинг Юна...
 
Notifications
Clear all

⚽️ Коефициенти от bet365 💰 Вход с БОНУС »

[ПЕЧЕЛИ] Магве - Сагаинг Юнайтед (29.09, 12:00)  

 

DerbiBet
(@derbibet)
Сериозен Типстър
Регистриран: преди 4 седмици
Статии: 30
28.09.2020 22:21  

Прогноза-Победа за Магве.

Коефициент-3.75.

Турнир-Мианмар, национална лига.

Тук двата отбора са един след друг и близо до последните места на таблицата. Сагаинг Юнайтед имат четири точки в повече от Магве.

Магве имат две победи и четири загуби от последните си шест срещи. Сагаинг Юнайтед са с  две победи и едно равенство в последните си три двубоя.

Сагаинг Юнайтед са определени за фаворит и причината е явно от това, че са в по-добри резултати в последните си срещи и че имат малко повечко точки.

Преките двубои между двата отбора говорят обратно за фаворит. Магве имат две победи, Сагаинг Юнайтед имат една победа и два пъти са завършвали при равенство.

Няма как да се доверя на букитата, че Сагаинг са фаворити и ще дам причини. Първа причина: добрите резултати на Сагаинг са от отбори в дъното. Втора причина: Магве имат само една загуба от Сагаинг Юнайтед от пет мача помежду им. Трета причина: Магве победиха в последния кръг втория в класирането и то като гости.

Тук идва дилемата след като изложихме фактите, домакинска победа или равенство? Шансовете са определени със еднакъв коефициент.

Ще избера победа за Магве защото: въпреки доброто представяне на Сагаинг Юнайтед в последните си срещи това е най-добрата им поредица без загуба и е време да я прекъснат. Магве показаха зъби и изненадаха втория в класирането което си е сериозна изненада и това показва, че навлизат отново във форма и затова тук ще играем за домакинска победа.

Публикацията бе редактирана преди 3 седмици от TZ

Харесано от: Deadpool
Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози