Люксембург -Украйна...

Сподели:
Notifications
Clear all

Люксембург -Украйна25 03 19 21:45

5 Статии
2 Типстър
2 Reactions
576 Тренд
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 2170
Автор на темата  

ПРОГНОЗА  2 и под 2.5 гола в мача

Коефициент 3

Турнир Уефа ЕК 2020

Анализ  предварително уточнявам,че това е първата ми прогноза от личен Чалъндж,който започвам с дребната сума от 2 лева само.Относно мача ще изложа мнението си съвсем на кратко.Статистики може всеки да си намери и да разтяга надълго за историята на отборите.За удивителното израстване на днешните домакини,за славното минало на гостите и други подобни взети от Уикипедия.За мен фактите са само няколко.отбора на Украйна неможе и няма да си позволи второ равенство след героичното равенство с Португалия.Казвам ГЕРОИЧНО,защото там изразходваха адски много сили.Умората в съчетание с намалената креативност поради липса на важни играчи в този план на играта водят и до трудни и малки победи.Победа на класа за гостите очаквам.Мислех да играя мача на точен 0-1 или 0-2,но мисля че с този си сега залог обхващам и двата варианта,а коефициента е поносим.Дали съм бил прав,предстои да узнаем много скоро.Успех ви желая.

Nikola Berti реагира
Цитирай
PetarDan
(@petardan)
Респектиращ Типстър
Статии: 210

Според мен Люксембург ще отбележат гол. 1:1 , в краен случай 1:2, но трудно...

GODSMACK реагира
КоментарЦитирай
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър
Автор на темата  

колеги,по обяспричини немога да направя този залог в Бетфеар за моя си Чалъндж.сеползвам някакви седмици,но неоткривам такъв тип залос опит там да има идея?или да модифицирам залога,някак?

КоментарЦитирай
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър
Автор на темата  

Не ми се занимава с този седмици и го слагам на точен 0-2,което разбира се е с по-малък шанс от предложеното по горе.Кво да се прави.Нямам избор.

КоментарЦитирай
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър
Автор на темата  

Последно 2-та лева,които бях отделил за горната ми прогноза ги разделих на два залога с 1 лев.Точни 0-1 и 0-2,които седмиците ги дават с коеф 6 и двата варианта.

КоментарЦитирай