Луч Енергия-Балтика...

Сподели:
Notifications
Clear all

Луч Енергия-Балтика 11:00

2 Статии
2 Типстър
1 Reactions
655 Тренд
Fuhrer
(@fuhrer)
Знатен Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 314
Автор на темата  

Прогноза ПП-КР  Балтика / Лъч Енергия

Коефициент  34

Турнир Русия Лига 1

Анализ  Това в което съм сигурен са две неща.Балтика няма да победи в този мач и това е лигата с най-странни резултати и високи коефициенти.Второто няма да го коментирам.Относно първото.Балтика беше считан преди сезона за един от основните фаворити за повишение.Погледнете обаче на кое място са в моммента и какви са им последните резултати.на мен това ми говори само за две възможности.Или има някакъв вътре клубен проблем или просто многото нови играчи не са още сиграни в игрови план.От друга страна домакините ,макар и без големи амбиций и с по-скромен състав постигнаха хубава победа срещу Зенит2 в предното си домакинство.Между впрочем и Луч имат няколко играчи с опит в Първа лига,така че не са съвсем лишени от класа.В момента те са отбора с по-висок морал.Друга важна особеност е че Балтика в исторически план в годините не са постигали нищо повече от равенство на този стадион.съгласете се също и че разстоянието от над 7 000 км  или 7-8 часа полет със самолет са доста изморителни.Ако Балтика ще постига нещо в този мач би трябвало да се опита да го направи през първото полу време.С напредване на мача кондинционното предимство ще е на страната на домакините и няма да е проблем за тях да пробият и без това рехавата отбрана на гостите.Към този сценарий на мача ще добавя и онзи другия фактор за характера на самото първенство,който споменах.Коефициента за обрат е прекрасен,а самият момент доста подходящ.Ако се получи ще спечелят не само клубовете и играчите и роднините им ,но и самият аз 🙂

Baiko реагира
Цитирай
Baiko
(@baiko)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 1483

Приятелю.Ти приби коча. 😆  

КоментарЦитирай