Луч Владивосток - Ч...
 

Луч Владивосток - Чайка Песчанокопское (14 август, 12:00)  

 

mitko_winner
(@mitko_winner)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 6 месеца
ОТГ: 156
14/08/2019 7:55 am  

Прогноза: 1

Коефициент: 2,10

Русия - Футболна Национална Лига (2019 - 2020)

Анализ: Домакините от Владивосток ще търсят прекратяване на негативната серия,която започна тима на Луч у дома като преди този сблъсък тима загуби двете си предни домакинства.Въобще като цяло тима на Луч-Енергия никак не е убедителен като домакин досега (1-1-3),да не казвам даже слаб.Длъжен съм обаче да спомена,че загубите,които инкасира Луч у дома дотук през сезона са все срещу тимове заемащи място в топ 6 на класирането,така че срещу тима на Чайка отбора на Луч ще плува в свои води.

Гостите определено ще се борят да се задържат в групата,макар досега да срещат затруднения и имат само един пълен успех в шампионата.Тима в офанзивен план до момента е доста посредствен и има само 2 попадения в изминалите 7 кръга от сезона.По-силните мачове на Чайка се оказват гостуванията,при които тима е записал единствената си победа и двата си отбелязани гола за целия период от началото на сезона.

Няма да е лек мача за домакините от Владивосток,но смятам че по-успешните домакинства тепърва им предстоят защото им предстоят мачове срещу себеподобни съперници с които Луч ще има ресурсите да се справи.Чайка е един от тях и макар да не очаквам никак лек мач за Луч срещу очакващото се опълчение на гостите от Песчанокопское все пак в крайна сметка смятам,че домакините ще успеят да измъкнат победата.

Успех!

Публикацията бе редактирана преди 7 дни от TZ

Харесано от: Nikola Berti
Цитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от Betfair Sport!

  
Обработва се

Моля, Вход или Регистрация