Луч Владивосток - Ч...
 

Луч Владивосток - Чайка Песчанокопское (14 август, 12:00)  

 

mitko_winner
(@mitko_winner)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 10 месеца
Статии: 167
14.08.2019 7:55  

Прогноза: 1

Коефициент: 2,10

Русия - Футболна Национална Лига (2019 - 2020)

Анализ: Домакините от Владивосток ще търсят прекратяване на негативната серия,която започна тима на Луч у дома като преди този сблъсък тима загуби двете си предни домакинства.Въобще като цяло тима на Луч-Енергия никак не е убедителен като домакин досега (1-1-3),да не казвам даже слаб.Длъжен съм обаче да спомена,че загубите,които инкасира Луч у дома дотук през сезона са все срещу тимове заемащи място в топ 6 на класирането,така че срещу тима на Чайка отбора на Луч ще плува в свои води.

Гостите определено ще се борят да се задържат в групата,макар досега да срещат затруднения и имат само един пълен успех в шампионата.Тима в офанзивен план до момента е доста посредствен и има само 2 попадения в изминалите 7 кръга от сезона.По-силните мачове на Чайка се оказват гостуванията,при които тима е записал единствената си победа и двата си отбелязани гола за целия период от началото на сезона.

Няма да е лек мача за домакините от Владивосток,но смятам че по-успешните домакинства тепърва им предстоят защото им предстоят мачове срещу себеподобни съперници с които Луч ще има ресурсите да се справи.Чайка е един от тях и макар да не очаквам никак лек мач за Луч срещу очакващото се опълчение на гостите от Песчанокопское все пак в крайна сметка смятам,че домакините ще успеят да измъкнат победата.

Успех!

Публикацията бе редактирана преди 4 месеца от TZ

Харесано от: Nikola Berti
Цитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от Betfair Sport!