Лугано - Интер (14....

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от сайта на BET365

Лугано - Интер (14.07, 18:30)

1 Статии
1 Типстър
3 Reactions
694 Тренд
Krasimir1981
(@krasimir1981)
Прочут Типстър
Регистриран: преди 7 години
Статии: 390
Автор на темата  

Прогноза: 1х

Коефициент:2,10

Анализ:Днес отново се бях насочил към Рускта Премиер лига(Криля Соратов-ЦСКА),според мен Криля няма да загубят този двубой.Но в моята матрица попадна Приятелската среща между Лугано и Интер.

През миналия сезон Лугано завършиха на трето място в класирането.Много хора подценяват Швейцарското първенство,но аз не мисля така,и Лугано ще го докаже днес,въпреки приятелския характер на двубоя.Лугано започна своята предсезонна подготовка преди около месец и успя да запише 2 победи и 2 равни двубоя.Общо взето момчетата на Фабио Челестини се подготвят усилено за участието си в Лига Европа и Швейцарския шампионат.

Както знаем Интер успя да привлече като старши треньор Антонио Конте,който идва с амбийците да преобърне статуквото в Сериа А,което налага Ювентус през последните години.Но за това е необходимо, Интер да промени стила си на игра.Промяна която трябва да започне още от днешния двубой.Но ако си припомним старта на Конте в Челси,отборът заигра чак в средата на полусезона.На момчетата от Интер със сигурност ще им трябва време да се нагласят на новия стил на игра,а този двубой за тях ще е първият в предсезонната им подготовка.

Букмейкърите подценяват Швейцарците,но аз мисля,че имат шанс да не загубят този двубой.Първо ще играят срещу именит съперник,което би трябвало да е достатъчна мотивация.Второ-играят на своя стадион пред собствена публика.Трето-Лугано започна своята предсезонна подготовка преди месец,докато Интер стартира своята именно с днешния двубой.

Надявам се да не съм сбъркал в преценката си за избор на двубой за днес, като наруших правилото (от Законите на Мърфи за залозите), че не трябва да се залага на двубой на Интер......... Миро най-добре го знае това 😉😉😉

Публикацията бе редактирана преди 6 години от TZ

name, Deadpool и red6devil реагираха
Цитирай