Локомотив Пловдив -...
 
Notifications
Clear all

Локомотив Пловдив - Царско Село (08.04, 19:30)

 

DedoTroll
(@julymorning)
Типстър Звезда
Регистриран: преди 2 години
Статии: 1329
Автор на темата  

Прогноза: 2

Коефициент: 6.50

Турнир: България ПФЛ

Анализ:

Масови залози в полза на Локомотив. Отбор в челна позиция на класирането и при това в дълга добра серия от резултати. Нямат нито една загуба като домакин.

Отборът на гостите - в долната част на класирането и с неясни вече амбиции.

Много бързо се срина коефициентът за Локомотив при новината, че играчите все пак получиха заплатите си. А дали са сигурни, че ще я получат и за следващия месец? Дали Крушарски не се интересува вече само от БФС?

Царско Село и новият им треньор дали мислят да бъдат само точко-дарители от тук до края на сезона? И защо да го правят при условие че Стойне Манолев ги е осигурил добре финансово? Дали пък и някои от футболистите на Царско Село не са и направо щастливи, че се освободиха от сатрапа Пенев?

Тези и много други подобни въпроси ме измъчват около този мач, но в момента, в който любимците на букмейкъра вдигнаха със скромните си спестявания коефициента за гостите, отговорът дойде от само себе си.

Съгласен съм, че вече най-вероятният изход от тази среща е равенството, но пък и моментът е достатъчно подходящ и за прекъсване на дългата домакинска серия без загуба.

Поздрави към всички фенове от Лаута и да се радват, че няма да са на стадиона.

Публикацията бе редактирана преди 2 седмици от TZ

Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози