Локомотив Пловдив –...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

Локомотив Пловдив – Словачко (22.07.2021г; 20:00ч)

1 Статии
1 Типстър
1 Харесвания
323 Тренд
The Emperor
(@the-emperor)
Прочут Типстър
Регистриран: преди 3 години
Статии: 482
Автор на темата  

Прогноза: Х2

Коефициент: 1,533

Турнир: Лига на Конференциите – Квалификации – Втори кръг

Анализ:

   Изключително изненадан бях преди четири дни, когато видях 1,72К за победа на нашите. Още след жребия беше ясно, че тежкият фаворит за класиране са гостите. Затова реших да предложа Х2 тази среща на над 2,00К. За жалост букмейкърите са се опомнили и са предложи по-реалистично предложение. И все пак не виждам пловдивското влакче като фаворит дори и само в този мач. Ето защо.

   Лятото отборът беше напуснат от повече от половината титуляри. Като започнем с цялата си защита и вратаря. Мартин Луков премина в Ал Таее. Давид Малембана, Диниш Алмейда и Лукас Мароеро напуснаха като свободни агенти. А напред си тръгнаха и двама нападатели – Момчил Цветанов с трансфер в Южна Корея и Кристиян Илич като свободен агент. Като заместници пристигнаха под наем двама чужденци – Крачун (национал на Молдова от Хонвед) и Биков (Украинец от Мариупол). Възвърнаха си и Милош Петрович. За вратар беше привлечен Лукас Редер (бивш четвърти вратар на Байерн Мюнхен, но не получил договор с Любек). Не искам да губя нито своето, нито вашето време да обяснявам колко огромен е проблемът в защита. Самият собственик Крушарски лека полека започна да се изнизва от клуба, като първо прехвърля малка част от акциите на отбора, а преди месец остана само с 50%. Другите ги прехвърли на латвийска компания за заеми. Няма да се учудя, ако се окаже, че от тях е теглил заем, за да плати последните три заплати на момчетата. Имаше скандал тогава. От сега мога да обрисувам сезона на Локомотив Пловдив – доста по-слаб от предходният, като ще допуснат и доста повече голове.

   Словачко държаха второто място в шампионата на Чехия 5-6 кръга преди края, а с това и място в ШЛ, но спукаха гумите. Трети, четвъти, пети, но в крайна сметка задържаха четвъртото място и с това класиране за Европа. Мисля, че е ясно колко по-силно е чешкото първенство. В последната си контрола победиха Пакши. Унгарците завършиха също четвърти. Вярно, контрола, но все пак какво се забеляза. Словачко създаваше положения, но Пакши поведе. След почивката играта се задържа по същият начин, но вече чехите вкараха два гола и обърнаха стигайки до напълно заслужена победа. Треньорът им го каза най-точно: „Създаваме много, но не оползотворяваме. Дано сме запазили головете за бъдеще.“

   Не би трябвало да се очаква суха мрежа за Локомотив, но аз ще предложа това, което така или иначе съм решил преди четири дни.

 

   P.S. Много исках да пиша и за Арда-Беер Шева, но такива са правилата.

 

   Пожелавам си успех!!

   😉


   
Baiko реагира
Цитирай