Локомотив Пловдив -...

Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Локомотив Пловдив - Септември София ( 2.05/19:30)

1 Статии
1 Типстър
1 Харесвания
476 Тренд
rocky_stone
(@rockystone)
Бележит Типстър
Регистриран: преди 4 години
Статии: 161
Автор на темата  

Прогноза - над 0,5 гола пп, над 1,5 гола в мача 

Коефициент - 1,52 в едномачова кобинация

Среща от Първа лига на България / група Б за изпадане

Анализ -  Последна среща на двата отбора преди плейофите . Разместванията в местата, независимо от резултата в нея няма да са съществени  за Локомотив, но не така седят нещата със Септември. Евентуалните им противници в баражите са Витоша или Верея. Ако Септември успее да изпревари Дунав, ще играе първи бараж с Верея, които са много по-лесно преодолим съперник  От последно инфо се разбира, че домакините ще са без голяма част от титулярите, които треньорът Бруно Акрапович ще пази важните двубои от плейофите и финала за Купата на България. Септември вероятно ще излезе с най-доброто, с което разполагат. Двата отбора този сезон изиграха три мача, в които Локомотив записаха една победа, а Септември две. Отделно жребият ги срещна и в полуфиналите за Купата на България, където Локомотив победи с 4-0 като домакин, и след нулево реми в София се класира за финала. Общо взето двата отбора се познават добре и няма с какво да се изненадат. Букмейкърите дават леко предимство за Септември в мача, според мен напълно основателно. Но понеже в последно време в мачовете от Първа лига започнаха да се получават странни резултати, не се наемам да предвиждам знак в срещата. Според мен ще има голове, като точен резултат най-вероятен е 1-1, следван от 1-2, като залагам, че поне един от головете ще е през първото полувреме. Коефициентът 1,52 ми се вижда сравнително добър за минималните линии, които трябва да се покрият и си заслужава игра с малка сума. 

mitko820 реагира
Цитирай