Локомотив Москва - ...
 
Сподели:
Notifications
Clear all

Локомотив Москва - Атлетико Мадрид (01.10. 22:00)

1 Статии
1 Типстър
1 Харесвания
397 Тренд
red6devil
(@red6devil)
Знаменит Типстър
Регистриран: преди 5 години
Статии: 939
Автор на темата  

Прогноза:    Х 

коефициент     3.20

ШЛ

 

Локо тръгна перфектно в групата, след като победиха Леверкузен в Германия. С оглед на тази победа, за тях решителните мачове ще са с Атлетико. Ако успеят да си победят Леверкузен и у дома и да направят добри мачове с Атлетико ще имат добри шансове дори и за 2-рото място в тази група. 

Дюшекчиите направиха зрелищно равенство с Юве в първия си мач от групата, като домакин. С оглед на създадените резултати, за тях днес победата ще много ценна. И ще им осигури добри шансове за 2-рото място.

Тук ще изложа няколко факта, поради които смятам, че Х-са е доста вероятен:

Атлети са доста колебливи в гостуванията си в ШЛ. Една единствена победа за тях в последните 7 мача от Лигата. 4-ри равенства и 2 загуби. И забележете, вкарали са само в два от тези 7 мача. 

Локо също са доста колебливи като домакин. Миналата година успяха тук да победят само Галата и загубиха от Порто и Шалке.

Миналата година Атлетико разпиля Локото в ЛЕ - Осминафинали. Като тук отупа с 1:5 съперника и в Мадрид с 3:0. Двата тима имат и още едно зрелищно равенство/3:3/ в Русия за ЛЕ през 2007 год.

Надявам се Локото да са си извадили поуки от миналата година. С оглед на създалите се резултати в групата, баланса тук и факта, че Атлетико не са в перфектната си форма. Смятям че Х-са е доста вероятен днес.

Публикацията бе редактирана преди 5 години от red6devil

   
Nikola Berti реагира
Цитирай