Литва - Сърбия (14....

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ

[ПЕЧЕЛИ] Литва - Сърбия (14.10,21:45)

3 Статии
2 Типстър
2 Reactions
769 Тренд
Nikola Berti
(@nikola-berti)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 1275
Автор на темата  

Прогноза: 2 // Коефициент: 1,30 // Турнир: Европейска квалификация - Група В // Анализ: В тази група Литва са тотален аутсайдер и със спечелена само 1 точка от 6 мача доиграват квалификационния цикъл. Сърбия все още има теоретично шанс за класиране. Като се вземе впредвид и визитата на Португалия в Украйна и добрата форма на украинците, плюс съмнителната мотивация на Португалия.... 🙃 .! Защо съмнителна..?? Ами Португалия вече се класираха за ЕП чрез турнира Лига на Нациите, а пък 3 точки за Украйна в този мач им гарантира мястото там въпреки,че и точка ще им е достатъчна. Все пак победа срещу европейския шампион е престижна. Докато имат шанс сърбите няма да се откажат, а и определено те са и по класния тим в сравнение с Литва. Имат добри играчи подвизаващи се по Европейските терени. Дори и чисто статистически те си ги бият дето сварят така,че залагам за по класния и по мотиваран отбор. Победа за Сърбия.... 😎 

red6devil и DedoTroll реагираха
Цитирай
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър
Статии: 2170

А защо не 2/2  на ПП/КР  ???

КоментарЦитирай
Nikola Berti
(@nikola-berti)
Мастър Типстър
Статии: 1275
Автор на темата  

@Dedo Troll , не бях сигурен в двойката за първо полувреме. Извинявам се за недоглеждането ми относно класирането на Португалия,чрез Лига на Нациите. Относно победата на Украинците си бях прав,както и на Сърбите. За това ,че сгафих за класирането на Португалия няма да пускам прогноза 10 дни.

КоментарЦитирай