Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
Прогноза: Хофенхайм +1 Гола Хендикап
Коефициент: 1,72
Първенство: Шампионска лига
Анализ: Второ място в групата за Лион, пълна случайност и късмет. За мен Лион не заслужава да излезе от групите с играта, която показва в Лига 1 и ШЛ. В днешният двубой единственият аргумент в полза на Лион е домашният садион. Някой ако е следил играта на Лион, ще се съгласи с мен, че Лион не показва качествен футбол. Според мен заемат 2-ро място в групата с много голяма доза късмет. Ако Сити и Шахтьор се бяха отнесли сериозно с тях, сега щях да пиша, че са последни в групата.Също така, в последните двубой от Лига 1 срещу тъй наречените слабаци пак бяха надиграни чисто футболно от тях, но отново бяха покрити от късмета. Надявам се тази вечер късмета да ги изостави и ако победят, то да е с игра.
Стилът на Хофенхайм е ясен за всички, никога не играят дефанзивен и закрит футбол. Играха достойно срещу Сити и загубиха в 87 мин. До 81 мин. водеха на Шахтьор, а в последните 2 двубоя в Бундеслигата отнесоха Щутгарт и Леверкузен с по 4 гола. Няма данни за липсващи футболисти. Аз си мисля, че Хофенхайм ако не спечели този двубой, поне няма да го загуби. Моята прогноза е Хофенхайм+1 гола Хендикап. Успех!
Последвай ни