Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
Прогноза: 1 и Гол/Гол. Коеф. 3.75. Коста Рика - Примера дивизия.
Лимоните се представиха слабо в Апертура. Заеха 11 място от 12те отбора. Обаче в първия си мач в Класура гостуваха на победителя в Апертура - Депортиво Саприса, и го надиграха тотално през първата част - 0:2. Не си повярваха и допуснаха изравняване за 2:2 в 93 мин. За 22 мача имат едва в един суха мрежа.
Гостите от Гуапилес в последните години са сред топ отборите. Но тази правят слаб сезон. В Апертура заеха място в средата. Като цяло при визитите си имат едва 2 победи за 15 мача. В първия си мач в Класура приеха заелия второ място Алахуеленсе и загубиха с 1:3.
По между си правят не рядко тегави мачове. В сегашната ситуация мисля, че Лимоните са по-добри и могат да вземат победата в голов мач. Дори да паднат и над 1.5 през първата част. Това се случва вече в 5 поредни техни мача. Коефициентът обаче е едва 2.5.
В исторически план гостите имат надмощие 10-11-21. Според мен това не е маловажно, въпреки че е отхвърляно от някои типстъри и по-важна е моментната форма. От всички гледни точки прогнозата ми е рискова, но пък коефициент от 3.75 няма как да пропусна да играя и реално.
Последвай ни