Лимон - Сантос де Г...

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ

[ПЕЧЕЛИ] Лимон - Сантос де Гуапилес (16.01, 23:05)

2 Статии
2 Типстър
5 Reactions
714 Тренд
Baiko
(@baiko)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 7 години
Статии: 1487
Автор на темата  

Прогноза: 1 и Гол/Гол. Коеф. 3.75. Коста Рика - Примера дивизия.

Лимоните се представиха слабо в Апертура. Заеха 11 място от 12те отбора. Обаче в първия си мач в Класура гостуваха на победителя в Апертура - Депортиво Саприса, и го надиграха тотално през първата част - 0:2. Не си повярваха и допуснаха изравняване за 2:2 в 93 мин. За 22 мача имат едва в един суха мрежа.

Гостите от Гуапилес в последните години са сред топ отборите. Но тази правят слаб сезон. В Апертура заеха място в средата. Като цяло при визитите си имат едва 2 победи за 15 мача. В първия си мач в Класура приеха заелия второ място Алахуеленсе и загубиха с 1:3.

По между си правят не рядко тегави мачове. В сегашната ситуация мисля, че Лимоните са по-добри и могат да вземат победата в голов мач. Дори да паднат и над 1.5 през първата част. Това се случва вече в 5 поредни техни мача. Коефициентът обаче е едва 2.5.

В исторически план гостите имат надмощие 10-11-21. Според мен това не е маловажно, въпреки че е отхвърляно  от някои типстъри и по-важна е моментната форма. От всички гледни точки прогнозата ми е рискова, но пък коефициент от 3.75 няма как да пропусна да играя и реално.

Публикацията бе редактирана преди 6 години от TZ

rocky_stone, Nikola Berti, red6devil и 1 хора реагираха
Цитирай
Nikola Berti
(@nikola-berti)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 1272

Браво @Baiko много ми хареса прогнозата ти.!! Успех ..

Baiko реагира
КоментарЦитирай