НОВО! По-големи награди за добри резултати! Вижте подробности за играта с прогнози.

Лил - Стасбург (09.11, 21:45)  

 

Krasimir1981
(@krasimir1981)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 10 месеца
ОТГ: 169
09/11/2018 08:05  

Прогноза: 1

Коефициент: 1,75

Първенство: Франция, Лига 1

Анализ: Лил през миналия сезон игра ужасен футбол и за малко не изпадна от Лига 1. С много работа и труд Лил успяха да изградят прекрасен отбор, който в момента се намира в топ 3 на класирането. Домакините играят в схема 4-2-3-1, която при гостуванията не дава такъв ефект, но забележете при домакинствата е феноменална - 6 победи от 6 двубоя. Като трябва да се отчете факта, че не са гостували само отбори от дъното на класирането. Също така да не забравяме, че преди няколко дни показаха качествен футбол срещу звездите от Париж.

Така сега да драснем и няколко реда за Страсбург. Отборът стартира сезона доста добре, но по-скоро това се дължи на факта, че играха с отбори от дъното на таблицата, а също така късмета ги покри срещу Бордо, Сент Етиен, Монпелие. Почти със всички топ отбори Страсбург претърпя поражение, както си мисля, че ще се случи и тази вечер.

На собственият си стадион Лил са перфектни до момента и аз се надявам тази приказка да продължи и тази вечер за тях. Успех!

Публикацията бе редактирана преди 5 месеца от TZ

Харесано от: Nikola Berti
Цитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от Betfair Sport!

  
Обработва се

Моля, Вход или Регистрация