Лил - Монако (15:03.,21:45)  

 

rocky_stone
(@rockystone)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 6 месеца
ОТГ: 161
15/03/2019 11:49  

Прогноза - 1 

Коефициент - 2,00

Анализ - Мач от Лига 1 на Франция. Вторият в класирането Лил приема 17-ия Монако. Лил не могат да изместят ПСЖ от първото място, така че целта им в това издание на първенството е да запазят второто. Те са само на седем точки пред Лион, които след отпадането си от Барса също им остава да гонят по-високо класиране в Лига1. Лил тази година се представят изключително добре на местно ниво и за това говори и статса им последните десет мача 7-2-1 , като единствената им загуба е от Рен с 2-1 за купата. 

Монако са на другия полюс - раздирани от проблеми, треньорски рокади и като резултат от всичко тяхната цел е да запазят място в елита. Те са една позиция и шест точки пред Дижон, които заемат мястото даващо право на участие в плейофи за оставане в Лига 1. За Монако това първенство е пълен провал и късмет е, че има и по-слаби отбори, което най-вероятно ще им помогне да се спасят от изпадане. Балансът им последните десет срещи е 3-4-3 и показва ясно колебливата форма в която се намират.

Статистиката в срещите между Лил и Монако е малко особена, В последните десет срещи Лил имат една победа, Монако имат шест победи, и три пъти са завършили равен. Обаче това е в предходни години, когато Монако бяха фактор. Първия мач това първенство, на домашния стадион на Монако са завършили равен 0-0.

Прогнозата ми за мача е малко рискова, но мисля, че коеф.  2,00 за победа си заслужава да се играе, най-малкото , че Лил са във форма, имат да си  връщат на Монако за загуби през предходните години, и едва ли ще пропуснат да не го направят. Като най-вероятен точен резултат предвиждам 1-0, следван от 2-1 и 2-0.


Харесано от: Jolly, mitko820 и M__i__r__o
Цитирай
Сподели:

Футболен форум за прогнози и залози. Тук се публикуват Златни Прогнози от топ типстъри, които следват принципа на системата на залагане Бетинг Челиндж (Предизвикателство).

Коефициентите на Златните Прогнози се взимат от Betfair Sport!

  
Обработва се

Моля, Вход или Регистрация