Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ БУКМЕЙКЪР
прогноза: първи до 7корнера Лийдс
коефициент 4.33
АВЛ
За мен определено това е мача на деня. Не само като интрига, но и имам някои наблюдения и очаквам доста интригуващ мач. Надявам се и да съм напипал мача.
След уволнението на Джеси марш, временно на поста бе назначено цяло трио тренери. Което е водено от Майкъл Скубала и допълнено от Крис Армас и Пако Гайардо. Скубала води отбора на Лийдс до 21 год. А Крис Армас бе помощник на Марш и познава добре тима. Но по важното е, че преди това бе помощник при „червените дяволи“ на Ралф Рангник. С други думи добре познава обстановката и качествата на повечето футболисти на Манчо.
Само преди три дни двата тима се изправиха отново един срещу друг. Но в домакинство на Манчестър. Направи ми впечатление, че Лийдс упражни дълбока преса. С което изненада „червените дяволи“ и се получиха доста грешки при изнасянето на червените. При една от тях Лийдс поведе. Между другото не знам дали си спомняте, но при дебюта на Унай Емери, Вила направи същото и успя да победи Манчо с подобно развитие в Бирмингам. Може да се каже, че това е слабо място при червените. Предполагам Ерик тен Хаг също е констатирал това ще вземе някакви мерки.
Лично аз очаквам зрелищен мач отново с размяна на голове. Манчо ще търси реванш и трите точки за да се възползва от грешката при Арсенал. Но Лийдс загатна нещо в предишния мач, след смяната на Марш. Тима няма победа вече 8 мача в Лигата. С което здраво се замеси в битката за оцеляване в елита. И съм убеден, че след доброто представяне от преди дни, днес ще търсят нещо повече. А факта, че мача ще е пред собствените фенове на Елън Роуд, ще вдъхне още увереност в отбора. Много проблеми очаквам днес за "червените дяволи", особено в отсъствието на Каземиро и Ериксен.
Направо се чудя каква опция да взема. Не знам Лийдс дали ще победи, но ще търси успеха. За това се спирам отново на корнерите, но този път за аутсайдера. В Манчестър корнерите бяха 6/5 в полза на червените. Едва ли и днес ще им тръгне така лесно мача на домакините. За това избирам тази опция. В своите гостувания Манчо допуска доста корнери. Справка от последните 4-ри гостувания: само Палас изпълни малко - 3 корнера, но Арсенал - 12, Уулвс - 7, Фулъм - 10.
Успех вам!
Забравих да кажа, че тук за играта няма как. Но иначе чрез създай залог може да се играе Лийдс над 6 корнера на @ 4.00, което премахва домакина да стигне първи до 7. Над 5 е @ 2.75
Последвай ни