Ливърпул - Шросбъри...
 
Notifications
Clear all

Ливърпул - Шросбъри (04.02, 21:45)

 

Krasimir1981
(@krasimir1981)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 3 години
Статии: 371
Автор на темата  

Прогноза: Над 2,5 гола и Гол/Гол

Коефициент: 1,90

Анализ: До момент в двубоите за Купата Юрген Клоп използваше футболисти от младежките отбори на Ливърпул, но също така в тези двубой взеха участие и опитни футболисти като Дивок Ориги, Джеймс Милнер, Деян Ловрен, Жоел Матипе и др. В двубоите срещу Евертън, Арсенал и Шросбъри (първия двубой), Клоп излезе с резервния състав като включи и няколко футболисти от младежките гарнитури. За днешния двубой се очаква Ливърпул да излезе само с младежи, както излязоха срещу Астън Вила. Въпреки разгромния резултат в този двубой (0-5), младежите на Ливърпул играха много достойно като успяха да създадат много повече положения от Вила и да владеят топката повече. Мисля, че младежите на Ливърпул имат огромен шанс да победят в този двубой. Все пак Шросбъри е далеч от класата на Астън Вила.

 

Публикацията бе редактирана преди 2 години от TZ

Харесано от: Deadpool и Nikola Berti
Цитирай
DedoTroll
(@julymorning)
Типстър Звезда
Регистриран: преди 3 години
Статии: 1542
 

Ако приемем,че отбора на Ливърпул ще побеждава,както си споменал в прогнозата си то тогава разчиташ,че те ще отбележат минимум 2 гола за да има шанс това над 2.5.


КоментарЦитирай
Krasimir1981
(@krasimir1981)
Почетен Типстър
Регистриран: преди 3 години
Статии: 371
Автор на темата  

@julymorning

Тук по скоро ме притеснява гостите от Шросбъри дали ще вкарат......... Ако младежите на Пул играят така както срещу Вила, може и повече от 2 гола да вкарат. 


КоментарЦитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози