Ливърпул - Цървена ...

Сподели:
Notifications
Clear all

Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ

[ПЕЧЕЛИ] Ливърпул - Цървена Звезда (24.10, 22:00)

3 Статии
2 Типстър
2 Reactions
1,221 Тренд
Jack the Ripper
(@jack-the-ripper)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 7 години
Статии: 118
Автор на темата  

Прогноза: 1/1

Коефициент: 1,30

Шампионска лига 

Ливърпул приема Цървена Звезда в Шампионска лига. В предишното си гостуване в турнира Цървена Звезда бяха разбити, сега мисля, че няма да е по-различно. Играчите на сърбите са същите, нямат проблеми с контузии и наказания, но се съмнявам да се противопоставят на Ливърпул. "Мърсисайдци" се представят отлично в ШЛ и Висшата лига. Наби Кейта и Садио Мане ще пропуснат двубоя, но местата им ще бъдат заети от Адам Лалана и Джердан Шакири. Хендерсън вероятно също няма да играе, след като получи травма срещу Хъдърсфийлд, но халфовата линия на Ливърпул с Лалана, Вайналдум и Милнър изглежда стабилна. В състава ще се върне Боби Фирмоно, което е плюс за Клоп. След голямата загуба от ПСЖ, очаквам и Ливърпул да натисне сърбите от рано и да води още на полувремето.

user и Nikola Berti реагираха
Цитирай
Fuhrer
(@fuhrer)
Знатен Типстър
Статии: 314

Дано ти излезе оптимистичната прогноза.Сърбите са същите,както казваш само дето са сменили 5-ма дефанзивни играчи от продадения мач с ПСЖ,а Ливърпул са дали почивка на 6-ма основни,които изиграха вече 11 мача.Прогнозата ти е логична и цял свят ще я играе или така или за разбиване на звезда.Аз лично не играя по свирката на букмейкърите,но ти желая още веднъж успех

КоментарЦитирай
Jack the Ripper
(@jack-the-ripper)
Уважаван Типстър
Статии: 118
Автор на темата  

Ще видим съставите после, но моята информация е, че сърбите промени няма да правят. За състава на Клоп също не ми показва промени, но може информацията от сайта за титулярите да е грешна. 

Успех и на теб в играта!

КоментарЦитирай