Ливърпул - ПСЖ (18....

Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Ливърпул - ПСЖ (18.09, 22:00)

3 Статии
2 Типстър
1 Reactions
1,157 Тренд
Deadpool
(@deadpool)
Прочут Типстър
Регистриран: преди 6 години
Статии: 534
Автор на темата  

Прогноза: Ливърпул да победи. Коефициент: 2.10. Турнир: Шампионска лига.

И Ливърпул, и ПСЖ почнаха с 5 от 5 победи в своите шампионати! Но къде е Висшата лига, къде е Лига 1?!

Освен това, червените играха уверено на "Анфийлд" и през миналия сезон в Шампионската лига - 5 победи от 7 мача у дома, включително плейофа.

ПСЖ пък не играе уверено като гост срещу топ клубовете в Европа. Спомняте ли си реванша срещу Барса? 🙂

А и новия треньор на парижани Томас Тухел все още търси правилната постройка, след като експирементира с няколко различни схеми от началото на сезона.

ПП. Гледам, че ми седи една позната прогноза от преди дооста време.. а пък в условията на Златна прогноза никъде не пише, че има давност. Така че с победа за Ливърпул се качвам на второто стъпало от стълбичката към охолния живот 😉

bilibo87 реагира
Цитирай
Fuhrer
(@fuhrer)
Знатен Типстър
Статии: 314

Желая ти да тънеш в охолство съизмеримо с успехите на любимите ти Английски отбори в евро турнирите

КоментарЦитирай
Deadpool
(@deadpool)
Прочут Типстър
Статии: 534
Автор на темата  

Фухрер , виждам че си ми прочел прогнозата до последната дума. Но по-добре да беше казал какво не ти харесва в нея , отколкото да хвърляш клетви по мен като някаква бабичка. И както се казва , да ти се връща х100 😉

КоментарЦитирай