Прогноза: Х // Коефициент: 3,80 // Турнир: УЕФА Шампионска Лига - Група С // Анализ: Щях да прогнозирам победа за Атлетико Мадрид , но в последния момент се отказах и реших ,че тоя мач си заслужава дори и да загубя.Масово се залага за 1-ца на Ливърпул (включително мои близки и приятели) и това ме накара да обмисля малко нещата въпреки стартовото ми намерение изобщо да не го поглеждам.Защо всъщност се дава такова предимство за Ливърпул все пак?..Ами да,тръгнаха отлично в първенството с 5 победи,балансиран състав са,играчите се познават отлично,финалисти са от миналата кампания и притежават гениален и ексцентричен Германски треньор.Имат суперпублика,трудно се играе на Анфийлд и играят в по тежко и мое любимо първенство.Дотук добре ! Обаче как да игнорирам ПСЖ като те също имат 6 победи от началото на сезона,суперталантливи и скъпоплатени играчи познаващи се също отлично и жадни за нови успехи,но играещи в по слабо първенство (А дали е така и как да си го помисля при условие,че Световния Шампион е точно Франция.!!)Привлякоха също един много уважаван специалист Германеца Томас Тухел който знае какво и как се прави,добър психолог който може да се сработи с всяка претенциозна звезда в състава си и да я подчини на общата стратегия на своя отбор.Много дисциплиниран и толерантен треньор с иновативен подход към играта като цяло,добър стратег и влагащ максимума от себе си индивидуално за всеки мач.Няма как да омаловажа тези факти и в предвид класата на треньори и играчи от двата отбора най добре ми изглежда равенството в този първи мач и за двата отбора в групата,като те са ми и фаворитите за излизане от нея за сметка на другите два.
Само да те допълня с нещо пре-любопитно.Всъщност Тухел и Клоп са повече от близки приятели.Самият Клоп винаги е настоявал в клубовете от които си тръгва да го замества именно Тухел.Самият Тухел твърди,че негов учител е Клоп.Интересно как ще се разберат в такива мачове един срещу друг.Аз реално немога да предвидя крайния изход,но предвид липсите в отбора гост и това,че Тухел реално още търси най-оптималната схема за игра,за което свидетелстват многото ротаций които прави все пак изключвам знак 2 в мача.От друга страна ПСЖ са по-свежия отбор-запазиха на скамейката повечето си важни играчи в последния шампионатен мач,а Ливърпул се вложиха на макс срещу Тотнъм.Та в този ред на мисли и за мен сякаш х е приоритет,но не изключвам и минимална победа за Пуул.Повтарям минимална и по сантиментални причини ако щете.Точен резултат 1-0,0-0 и 1-1 по реда на изброяване и за ужас на всички играли за много голове.
Точен резултат 1-0,0-0 и 1-1 по реда на изброяване и за ужас на всички играли за много голове.
Чак пък "ужас"..... 😉