Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ САЙТ
Прогноза: Х // Коефициент: 4,20 // Турнир: Англия - Висша лига // Анализ: Среща от 17 кръг на Висшата лига. Ливърпул е в страхотна форма и е един от претендентите за спечелване на титлата тоя сезон. „Мърсисайдци” мачкат всичко по пътя си на „Анфийлд” със своя елегантен футбол като те за разлика от други сезони играят много по разумно и намаляват рисковете до минимум. Няма нищо по естествено днес те да разбият Манчестър Юн. с разлика. Няма да учуди никой и да вземат победата и на Първо полувреме/Краен изход,защото те са единствените които все още нямат загуба.А една победа днес ще ги изстреля на върха. Няма нищо по естествено и Мохамед Салах да се раздаде на 100% срещу мениджъра който го отхвърли като неблагонадежден. Абсолютно всичко е в полза на домакините в този сблъсък,но това е голямото дерби на Англия и аз лично не бих заложил 100 лв на коефициент 1,55 за тях. Това е най вероятно така, защото аз нямам претенции за добър бетор. По бих ги заложил на Х между Рио Аве - Белененсеш или на Барселона и гол/гол с Леванте,но не и за победа на Ливърпул на този коефициент в дерби мач. Защо ли...??? Ами Манчестър Юн. се тресеше от скандали,а Моуриньо влезе в конфликт с кой ли не.По жалък Юнайтед не е имало скоро,а шанса им да влязат в четворката са илюзорни.Все пак в Шампионска лига продължават.При това страдат от липсата на ключови играчи в състава си. Има подобрение според някои специалисти в Англия в атмосферата на „Олд Трафорд”,а и в самия стил на игра на отбора с повече атакуващи действия и дълбока преса.Победиха Фулъм и направиха супер мач с Арсенал.Победиха и колоса Ювентус в Шампионска лига. Ливърпул също има проблеми с ключови играчи което не е маловажно. Жозе Моуриньо има точно едно качество което е от голямо значение в такива сблъсъци,а то е да „убива” силните страни на съперниците си. Традициите в Англия са също от значение.А те не са в полза на Ливърпул. Само 2 победи от последните изиграни 10 официални мача, А от последните им 6 мача на „Анфийлд” те са с 3 загуби - 2 равенства и само 1 победа. Смятам и аз Ливърпул за фаворит в двубоя,но и Манчестър Юн. за достоен опонент който не веднъж е огорчавал „Копа” на Анфийлд. И така за традициите в Англия и за огромния заряд в това дерби аз избирам - равенство. 😎
Последвай ни