Коефициентите за Златни Прогнози се взимат от ТОЗИ БУКМЕЙКЪР
прогноза: Над 3,5 корнера за Евертън
коефициент 2.10
АВЛ
Днес отново ще заложа на корнери за "аутсайдера"
Почвам с домакина в това дерби. Пул направо е тотална щета. Вече това не е отбора, който контролира събитията на терен. И преди това се случваше, но предимно в мач със Сити ... нормално. Но тази година често отбора е надиграван тотално от доста по-слаби на хартия съперници. Няма да изброявам причините, че няма да ми стигне мастилото. А поради факта, че Клоп е възможно да бъде сменен не мога и да предвидя как ще се държи днес Пул. Все пак е градско дерби и би трябвало да се раздадат. Но не знам ....
За това поне пък очаквам Евертън да се раздаде и защо да не се надиграва с обезкървения си съперник. Подема при сините го има. И няма как да е, победа над водача в миналия кръг. Навременна допингова инжекция. За Бърнли - Шон Дайк, какво да кажем? Отбора му винаги е бил от страна на слабия, но пък се раздава. И винаги разчита много на статични положения, в това число и корнери. И не зависимо срещу кого играят, Бърнли винаги си изкарваше поне 4-5 корнера.
Доказателство в дебюта му с-у Арсенал, 7 на 5 корнера за "карамелите". При това артилеристите са тим, който доста по добре контролира срещите този сезон. Така че за мен това си е добра опция.
Другото което мисля за днес са картони, двата тима да получат по 2+. Срещу Арсенал сините разчитаха много на борбеността и нарушенията, за да компенсират по-доброто ниво на топчиите. Там си изкараха 4-ри картона. Предполагам и днес ще подходят по подобен начин. А в дербито на Мърсисайд, това би трябвало да отключи и играчите на Пул, кои по принцип са по дисциплинирани.
Успех!
Последвай ни