Ливърпул- Барселона...

Сподели:
Notifications
Clear all

[ПЕЧЕЛИ] Ливърпул- Барселона-07 05 19 22:00

1 Статии
1 Типстър
4 Харесвания
459 Тренд
DedoTroll
(@julymorning)
Мастър Типстър
Регистриран: преди 4 години
Статии: 2144
Автор на темата  

Прогноза Ливърпул първи гол+Ливърпул над 1.5 гола+Ливърпул над 3.5 корнера+Ливърпул над 0.5 гола ПП+Вкаран гол и в двете полувремена+Победител ПП-Ливърпул+Краен победител-Ливърпул+Над 2.5 гола в мача+над 0.5 гола за ливърпул ВП с Едномачова комбинация

Коефициент 8.18

турнир УЕФА ШЛ

Анализ  Тук ще изоставя напълно фенските си пристрастия към Испанския футбол,като цяло и към Барселона в частност.Няма да се спирам въобще и на 6-те главни причини ,поради които Ливърпул загубиха заслужено първия двубой.Те са добре известни на всеки,който се интересува истински от футбол.Ще обърна внимание обаче на един друг аспект на футболната игра и спорта,като цяло.Нарича се спортна психология.Разглеждайки този конкретен мач от тази именно гледна точка,достигнах до няколко извода,които ми наредиха пъзела за цялостната картина относно предстоящия двубой.колкото и да е странно на уважаемите читатели,отбора който е под напрежение за този мач е отбора на великата Барселона.Причините са няколко.Именно отбора на Барселона е този,който много добре знае и помни велики обрати в този турнир и то с нейно участие.Не е нужно да ги припомням,но само ще отбележа,че болшинството от днешните играчи на Барселона са и директни участници в тези обрати.невъзможно е дори преднина от 3-0 да не им се струва недостатъчна.Имат наум и,че самият ливърпул е правил подобни обрати.Учили са ме,никога да не залагам за отбор,който е под напрежение.Няма да го направя и сега.Отбора от който никой освен най-заблудените им привърженици не очаква нищо е този на Ливърпул.Трезво мислещите им последователи се надяват поне на престижна победа.Отбора ще играе освободено,агресивно и без задръжки.Някои дори му викат на това-хазартно.Отсъствието на Фирминьо и на Салах не е болка за умиране и дори спомага за по добър домакински коефициент.Как според мен ще протече мача,така че да се сбъднат всички от многото условия на прогнозата ми?Както и в първия мач,а още повече и сега след резултата от него,барселона ще прави това,което умее най-малко.отначало ще се брани и контра-атакува.ливърпул ще търсят бърз гол,още през първото полувреме.При падането на този гол в което съм доста сигурен,Барса ще реагират,но тази пренастройка неможе да се случи преди почивката.Второто полувреме и двата отбора ще продължат да търсят гола и по-вероятно е пак домакините да отбележат първи.Като цяло по този сценарий,а според мен той е най-вероятния излиза,че макар и много на брой всичките изисквания на прогнозата ми ще бъдат изпълнени с лекота.несъм вярвал,че може да мисля,като ултрас на ливърпул,но ето на в името на залозите стигнах и до тук.

Baiko, mr.Bean, deni50 и 1 хора реагираха
Цитирай