Лех Познан-Легия Ва...
 
Notifications
Clear all

Лех Познан-Легия Варшава (30.05, 21:00)

 

icaka81
(@icaka81)
Типстър Звезда
Регистриран: преди 4 години
Статии: 1931
Автор на темата  

Прогноза: Х

Коеф: 3.40

Турнир: Полша-Екстракласа

Анализ:

Лех Познан се намират на 5-то място в първата осмица и ще се опитат да го запазят. Отборът се представяше стабилно преди паузата като беше в серия от 4 мача без загуба - 2 победи и 2 ремита. Домакините постигнаха победа за купата преди няколко дни и ще влязат с добро настроение за това дерби. Лех безспорно играят по-силно у дома, където имат 7 победи и са допуснали само 10 гола в 13 срещи.

Легия са окупирали 1-вото място като имат добра преднина от 8 точки пред своите преследвачи. Отборът също откри с успех за купата след паузата и излиза за положителен резултат тук. Все пак гостите се представят по-колебливо навън, където не са толкова ефективни - 6 победи, 2 ремита и 4 загуби. Легия далеч не са толкова резултатни при своите визити, където са отбелязали 17 гола - за сравнение вкъщи имат 37 попадения. Но и не допускат много далеч от дома - 14 гола.

По традиция тези два тима имат абсолютно равностойни показатели при домакинство на Лех - по 11 победи и 8 равенства. На този етап очаквам оспорван сблъсък и според мен ремито е най-вероятния изход от двубоя.


Цитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози