Лестър - Ман Юнайте...
 
Notifications
Clear all

⚽️ Коефициенти от bet365 💰 Вход с БОНУС »

[ПЕЧЕЛИ] Лестър - Ман Юнайтед (03.02, 16:05)  

 

Deadpool
(@deadpool)
Уважаван Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 116
03.02.2019 0:03  

Прогноза: Ман Юнайтед да победи

Коефициент: 2.10

Висша лига, Англия

Ман Юнайтед заслужаваше не само да изравни, но и да победи Бърнли в последния мач. И за да не ме обвините, че съм гледал мача с червените дяволски очила, ви предоставям и доказателство чрез статистиката за очакваните голове - xG, демек колко гола реално е трябвало да бъдат отбелязани. Според тази статистика реалния резултат от мача е трябвало да бъде 3.35 на 0.75. Или горе долу 3:1 за Ман Юнайтед. Ето и снимковото доказателството (което ми бе предадено от таен , но достоверен източник):

Е може би не трябваше да ви показвам тези цифри, защото по-наблюдателните ще видят също, че и Лестър е трябвало да бие Ливърпул с 1:0 да речем. Но това ще го отдам на изключително слабото представяне на Ливърпул в конкретния мач, отколкото на свръх добра игра на Лестър. (Добре де, вече съм с червените дяволски очила)

Но ако не беше този хубав коефициент за 2-ка, със сигурност нямаше да го пипам тоя мач. Но е твърде хубав и ме тегли като магнит.

За екстремистите в залозите пък предлагам 2 и Гол-Гол на още по-чуден коефициент - 4.00. Опа, вече 3.75.. Успех!

Публикацията бе редактирана преди 2 години от TZ

Харесано от: rocky_stone, t_aliev, Nikola Berti и още 3 души
Цитирай
red6devil
(@red6devil)
Профи Типстър
Регистриран: преди 2 години
Статии: 528
03.02.2019 9:58  

Че си пристрастен, си пристрастен. Манчо ако го вземе тоя мач ще покаже характер. Лестър много се напъват с грандовете. Но и аз мисля че дяволите ще бият. По ХG стат трябва да е ГГ. И по моята проста трънска с-ма също. Значи 2+ГГ.  😀 


Харесано от: Deadpool, Nikola Berti и mitko820
КоментарЦитирай
Сподели:

Виж още футболни прогнози